07 de novembre 2006

I si...

I si... s'hagués donat el pacte Ciu-Psc, tal i com volien tots els diregents del Psoe i part de la camaradilla del Pp. Perquè hem de recordar que tant Zp, com Pedro J. del diari el Mundo i Jaume Mates president balear pel Pp, entre d'altres volien a Ciu al govern de la Generalitat, però no un govern on hi figures sobre tot Esquerra.

Doncs si s'hagués consumat aquest pacte, res hauria passat! Tot estaria bé, segur. Però ai las, els socialistes catalans en contra tot pronòstic han dit que no als convergents, i aquests per salvar la cadira han anat a Esquerra per veure si espantaven als socialistes, i així es feien enrera en la seva intenció de fer un nou govern d'entesa de progrés. Ciu mai ha volgut un pacte nacional, ni al 96 ni al 99, ni al 2003 quan el seu líder marxava de vacances, i ara al 2006 volia un pacte amb els socialistes.

Que Esquerra hi figuri al nou govern garanteix que s'ha decidit a Catalunya i no fora del nostre país. És el millor govern que pot evitar la psoevergència.

PS: A la gent de Cdc Canet, recorda-los que ells també varen fer alcalde a la segona llista més votada, i que no és cap crim. És president o alcalde qui obté major suport en el Parlament o al Consistori, això és democràcia i legítim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada