Qui sóc

Ivan Aranda i Mena. Canet de Mar (1978)

Regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya a Canet de Mar des del juny de 2011.

Fill de pare català i mare andalusa, visc a Canet de Mar des de que hi vaig nèixer. Sóc diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya. Em desplaço en cadira de rodes elèctrica.

He treballat a l’Ajuntament de Canet de Mar com a tècnic d’innovació i modernització durant gairebé tres anys, on he pogut desenvolupar els meus coneixements. A més de participar i gestionar projectes en l’àmbit de la modernització de l’administració, m’he encarregat de la captació de subvencions econòmiques extraordinàries i de la millora de l’accessibilitat -supressió de barreres arquitectòniques-.

En l’àmbit polític milito en l’independentisme des del 1993, quan entro a formar part de les JERC. Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya a Canet de Mar on formo part de l’executiva local com a president des del juny de 2012, i abans com a secretari d’Imatge i Comunicació, i al Maresme he format part de la permanent comarcal, com a secretari d’Innovació.

En l’àmbit social sóc soci fundador de l’Ateneu Independentista Canetenc - Canetdecideix!, soci fundador de la secció local d’Òmnium Cultural Montnegre, membre de la Plataforma per la Llengua a Canet de Mar, soci de la Penya Barcelonista de Canet de Mar i soci de l’ACPO - Associació Cultural Plataforma Odèon.

El 13 de desembre de 2009, la meva població va celebrar la primera consulta per la independència de Catalunya. Amb 13 persones més vàrem iniciar l’organització de la consulta, tot i que sortosament després en varem ser molts més, i vaig tenir l’honor de ser-ne el portaveu de la Coordinadora.

Des del març de 2006 escric aquest bloc personal, que va ser premiat al 2009 com a millor bloc polític de la comarca del Maresme, en el marc dels II Premis Blocs del Maresme organitzats per Diari Maresme. Una de les meves passions són les noves tecnologies, m’interessa tot el relacionat amb les eines 2.0 i usuari habitual de les xarxes socials.