16 de desembre 2009

El factor humà de Canet decideix!

M'agradaria dedicar aquest apunt a tota la gent que ha fet possible que Canet de Mar sigui un dels municipis on s'ha celebrat una consulta popular sobre la independència de Catalunya. A tots els 2.932 canetencs que van donar el seu vot.

Però en especial a la gent de la Coordinadora Canet decideix! Un 6 d'octubre de 2009 es va començar a gestar el 13D. Concretament érem 13 persones. Però només en una setmana ja érem el doble en la següent reunió, fins arribar a tots els voluntaris i organitzadors del 13D.

L'èxit de l'organització rau en el respecte mutu de tots i cadascun de nosaltres. Molts venim d'àmbits molt diversos de la societat canetenca. Molts de nosaltres no ens coneixíem. Però tots teníem un únic objectiu: el dret a decidir.

La il·lusió de tots nosaltres per fer realitat un somni ha fet superar tots els entrebancs. Han sigut moltes hores que hi hem dedicat en favor d'organitzar la consulta, però el resultat s'ho ha valgut, i tot gràcies a la força de la gent que hi hagut al darrera de la consulta.

Gràcies Xavier Espàrrech, Blanca Arbell, Assumpta Revoltós, Rafa Dulsat, Emili Sànchez, Josep M Masvidal, Marc Jiménez, David Filgaira, Sara Álvarez, Jordi Micola, Aleix Feliu, Joan Carles Bayés, Francesc Fabre, Aureli Casabona, Santi Campeny, Marcel Solà, Litus Vilà, Mercè Illa, Josep Anton Solà, Marianna Feliu, Jaume Pagés, Josep Coll, Josep Guerrero, Mireia Cortès, Jaume Blesa, Francesc Segado, Manel Gómez, David Moya, Glòria Cruanyes, Jordi Tenas, Gaspar Riera, Joan Callis, Miguel Ángel Uscudún,... i a tots els voluntaris de taules electorals i organització d'activitats.

La vostra força ho ha fet possible. Moltes gràcies!!!

1 comentari:

  1. El més important de tot ha estat trobar un grup de persones que desinteressadament han lluitat per la seva terra, pels seus ideals i per aconseguir un somni... Segur que això no quedarà només amb un somni, tots units tirem endavant fins aconseguir l'objectiu.. IN, INDE, INDEPENDENCIA!!! Una abraçada a tots!!

    ResponElimina