09 de febrer 2007

Municipals 2007 (II): ICV en escena amb incògnites

Per primera vegada ICV es presenta a les eleccions municipals a Canet de Mar. Des d'aquí felicitar-los per la seva nova estrena. Tota opció política té la legitimitat per presentar el seu projecte polític i model de poble, i el més important, aportar noves idees.

Però des del seu anunci de presentar-se a les municipals ha aixecat una sèrie de suspicàcies. ICV a Canet sempre ha tingut uns resultats força discrets en les eleccions catalanes com espanyoles. Però en les darreres eleccions celebrades a la nostra població, les catalanes, la formació ecosocialista va obtenir un resultats màxims mai obtinguts a Canet, i traslladats a uns hipotètics resultats en les pròximes municipals suposaria una acta de regidor i per tant tenir representació a l'Ajuntament canetenc.

També pren força la idea, o millor dit la hipòtesi, que amb la presència de ICV provocarà una fragmentació del vot d'esquerres, és a dir, el vot es repartiria entre tres formacions PSC, Esquerra i ICV. A qui pot beneficiar això?

Tampoc quedar clar per quina mena de pactes apostaria l'endemà del 27 de maig. El seu portaveu, Eduard Canet, va declarar davant els micròfons de Ràdio Canet que ICV a Canet, arribat el cas, apostoria per l'entesa, l'entesa amb qualsevol partit. Amb CiU, també??? A qui pot beneficiar això?

Són incògnites que queden en l'aire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada