09 de març 2007

Municipals 2007 (III): Els caps de llista en ple

A menys de dos mesos de les eleccions municipals, a Canet, ja estan decidits els caps de llista de les diferents opcions polítiques. Només queda la incògnita de qui encapçalarà la llista de la federació de CiU. Per una banda, Convergència presenta a l'ex-Pic Francesc García, mentres que Unió presenta a Cati Forcano, regidora de Benestar Social. Està per decidir qui dels dos candidats serà al capdavant de CiU. Sé sap que Unió no concorrerà amb Convergència si a la llista hi formen part membres de la desapareguda Pic. Per tant, és probable que ambdues formacions es presentin per separat.

Iniciativa, que es presenta per primera vegada a unes eleccions municipals, també ha confirmat el seu cap de llista, l'Eduard Canet.

Les darreres formacions polítiques ja van confirmar els seus caps de llista. Pel Psc, Joaquim Mas. Per Esquerra, Òscar Figuerola (bloc). I pel Pp, Martín García (bloc).

Per tant, si res canvia a última hora, hi haurà sis formacions polítiques presents el 27 de maig. Com va sent habitual en les darreres eleccions, ja siguin municipals, catalanes o espanyoles, les majories absolutes ja han passat, de moment, a la història, per tant s'haurà d'arribar a pactes per a la confecció del pròxim govern municipal, sigui del color que sigui. Tot queda obert.

P.D.: A la part dreta trobareu una enquesta on podreu optar pel vostre candidat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada