07 de maig 2007

Èxit Solidari

El passat dissbate, 5 de maig, l'Associació d'Ajut Humanitari GEA XXI (web) va organitzar el 5è sopar indi. Un sopar solidari. L'objectiu del qual es recollir fons per fer projectes per a la gent més necessitada de l'Índia, concretament a la província d'Anantapur, al sud del país.

Felicitar a GEA XXI, organitzadors, col·laboradors, entitats i tothom que va poder gaudir de la festa per omplir per cinquè cop l'Envelat. No hi ha millor manera de ser solidari i a més passant-s'ho bé. Un idea que engresca i mobilitza a la gent, i la seva consolidació està més que aconseguida gràcies al treball desinteressat que fan totes aquelles persones que formen l'entitat.

Esperem trobar-nos altre cop l'any vinent i que els projectes que teniu en ment es facin realitat.

1 comentari:

  1. Bé, recordo que et vaig saludar de passada Iván; precisament quan anavem a "contribuir" a la barra... Se't veia prou bé noi, val a dir-ho.. XD

    Tot i que no vam anar al sopar per això de l'estòmac delicat; un dels nostres infiltrats que si hi va estar ens va informar que en Tomàs va patir un contratemps que per sort no va passar d'una petita caiguda.. El saludem des d'aquí i esperem que la nostra petita contribució a deixar ben "tiesu" el colze ajudi a aquesta fantàstica campanya a seguir assolint els èxits del nostre estimat ex profe.. És un crac!

    ResponElimina