08 de juny 2008

Unitat i país. Esquerra és un valor segur.

Ahir, la gent d'Esquerra, vàrem escollir el nou president per als propers 4 anys, en Joan Puigcercós i el secretari general, en Joan Ridao. Primer de tot felicitar a tota la militància perquè va ser la gran guanyadora amb un 70% de participació. Això demostra que Esquerra som un partit viu i amb energia per dur el nostre país cap a la independència. A Esquerra ens avancem en les noves maneres de fer, defugim dels models anacrònics d'organització de partits. Innovem i modernitzem en nous mètodes de gestió i participació.
Amb la nova direcció del partit que surti del 25è Congrés serà l'encarregada de gestionar un partit de més de 10.000 militants i adaptar-lo a les noves tecnologies i treball en xarxa. És el moment d'aconseguir fer d'Esquerra el partit que aglutini totes aquelles persones que volen que Catalunya esdevingui un país més dins la Unió Europea, com qualsevol país normal. Hem de treballar per arribar a la normalitat del nostre país però no abans sense reclamar tot allò que és nostre i que l'estat espanyol ens té "retingut". Un primer pas cap a la sobirania del nostre poble és aconseguir el concert econòmic per poder gestionar tots els nostres recursos de la manera més eficient. Segurament, en aquest punt, les diferents candidatures hi estaran d'acord... per tant ja hi tenim un primer punt, de molts d'altres on coincidim.
Del Congrés hem de sortir siguent un partit més fort per encarar un nou futur perl nostre país i no escatimar esforços en treballar pel país. Hem de consolidar-nos com el partit que es dedica en plena dedicació pel seu país i la seva gent.
No vull despedir-me sense abans felicitar les 4 candidatures perquè entre tots farem una Esquerra gran!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada