06 de juliol 2008

Beside a la Nit Jove

Beside (web i myspace) és un grup del Maresme amb seus a Premià de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Malgrat de Mar. S'autodefineixen com "una banda de rock nascuda al Maresme durant el 2007, amb una visió del rock clara i directa, senzilla i elaborada alhora. Amb una formació de quartet amb bateria, baix, guitarra i veu, la banda recolza en tot moment una veu potent i personal amb un so contundent i diferent."

A punt de sortir al carrer el seu primer treball "It's up to you" ens varen presentar el seu directe en el marc de la Nit Jove. Canten en anglès amb alguna cançó en català. És un grup que per la qualitat dels seus músics i pels treballs realitzat tenen un futur més que prometedor en el món de la música. Us recomano que escolteu un petit tast de la seva música al seu myspace i també podeu seguir la seva trajectòria en la seva web.

Fotos: per Madi

1 comentari:

  1. Ei Ivan! veig que això esta més actiu que mai! m'agrada això de trovar una petita crònica dels actes que es van fent. Per cert parlant de BESIDE, dir que son un grup molt compenetrat i això es nota a l'escenari recomano a tothom a que els conegui. Fa temps que els hi dono un cop de mà amb la promoció i no tinc dubte que ens ensortirem.

    Salut i endavant amb el bloc!

    Joan

    ResponElimina