15 de juliol 2008

Crònica de la 8a Passejada Nocturna

Després de l'aiguat de dissabte, per fi, el diumenge es va poder realitzar la 8a Passejada Nocturna per la Història de Canet. Personalment hi vaig disfrutar com mai!!! Per tots els llocs on vàrem passar ja els coneixia... però si que hi ha petits detalls de la nostra història com a poble que la desconeixia, tot i ser fill de Canet!

També em va fer molta il·lusió poder-la fer des de l'inici fins al final. Què vull dir amb això, doncs que qualsevol persona amb mobilitat reduïda la pot fer, i això és molt important... perquè la Passejada, a més de ser Històrica és Integradora. Des de la meva modesta situació, m'ofereixo als organitzadors que de cares a l'any vinent, poden comptar amb mi per organitzar, si més no, un dels circuits de manera totalment accessible.

La Passejada va transcórrer per 10 escenaris: església, ajuntament, barri dels gitanos, refugi antiaeri, barri dels abells, santuari, antiga biblioteca, plaça mercat, castellet i riera Sant Domènech amb la "presència" del polifacètic Lluís Domènech i Montaner (web i wiki) que ha deixat el seu llegat a la nostra Vila.

Només esperar fins l'any vinent perquè penso repetir l'experiència!!!
Fotos: Madi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada