06 de setembre 2008

La 2a escola pública, una realitat

Tret de sortida a la 2a escola pública de Canet de Mar, el CEIP Turó del Drac. Ahir vaig ser a la inauguració per part del conseller d'educació. Després de gairebé 8 anys Canet ja disposa de la tan esperada i necessitada escola.

Els darrers anys, Canet ha experimentat un boom demogràfic important contribuït per un altre boom, l'immobiliari. L'augment de noves construccions i promocions d'habitatges ha fet que molta gent escollís Canet com a primera residència. Un poble ben comunicat amb la gran capital, Barcelona, via xarxa ferroviària i carreteres; una situació geogràfica envejable, front marítim, han fet d'aquest poble un lloc idoni per viure.

Després de crèixer en població, ara toca crèixer en serveis. Com a poble arrosseguem un dèficit en serveis i ara és hora, i així s'esta fent, de dotar a la gent dels serveis necessaris en tots els àmbits: educatius, sanitaris, esportius, culturals,... Població i serveis haurien d'haver crescut alhora, però no ha estat així. Però hem de mirar endavant i solucionar les mancances que hi ha.
El CEIP Turó del Drac és el darrer. I més que en vindran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada