09 d’abril 2009

Post-it: l'Estatut a canvi de la Generalitat



El pacte Mas-Zapatero tenia contraprestacions a canvi. Aprovar l'Estatut, ja retallat, a canvi de que CiU tingués la presidència de la Generalitat.

2 comentaris:

  1. Benvolgut Iván,
    Et contesto a la teva intervenció darrera en aquest punt ja que et refereixes en aquest punt en concret. Deixa´m dirt-te però que no contestes cap de les coses a les quals em refereixo i com sempre feu vosaltres, PSC=PSOE i ICV elque feu és atacar directament a CiU.
    Dit això, qualsevol trobada política ja sigui a alt nivell o no,és per aconseguir algun objectiu de partit.
    No facis referència de forma demagògica al tema de l´Estatut retallat amb ribot. perquè et podria fer la mateixa demagògia dient que per exemple vosaltres vau votar de la maneta del PP en contra de l´Estatut. O que ERC és capaç de fer d´oposició i estar al govern al mateix temps, encara que clar la cadira és la cadira.
    A nivell local ja no te dic res Iván. Teniu segrestat a l´alcade per mantenir la seva cadira i la vostra.
    I el sumum de la demagògia és el nou pla esportiu que presenteu. Sembla bastant al que nosaltres vam presentar en les darreres eleccions municipals. Us agafat la sensibilitat per l´esport de cop i volta, potser per desviar l´atenció per ser absolutament incapaços de tirar endavant el vostre mesiànic projecte cultural.
    Iván, espero veure´t dissabte a la Fira i com sempre encara que estiguem a les antípodes políitcament poder com sempre xerrar com persones.
    Per cert com a nacionalistes hauriem de començar a veure tan a nivell local com de país que el nostre anhel final és el mateix i no pactar amb un partit com el PSC-PSOE que l´únic que vol que el nostre pais només sigui una provincia més d´Espanya.
    Una abraçada amic!!!

    Jesús Marín

    ResponElimina
  2. Benvolgut Jesús,

    Replicant el teu comentari... saps molt bé que el motiu pel qual Esquerra deia no a l'Estatut sorgit del pacte Mas-Zapatero és diametralment oposat al motiu del PP. Això sí que és fer demagògia. Però bé, és la teva opinió.

    Pel que comentes, sobre la futura zona esportiva, celebro que s'assembli a la vostra proposta. Si més no, govern i oposició estaran d'acord.

    I en quant a polítiques esportives, des d'Esquerra Canet, en el nostre programa electoral també hi tenim el nostre projecte esportiu.

    Ens veiem per la Mostra!!!

    ResponElimina