18 de gener 2010

Joan Pedrero, el nostre campió al Dakar 2010

Joan Pedrero, pilot canetenc de motos que ha participat en el darrer Dakar 2010 finalitzat aquest cap de setmana a Buenos Aires (Argentina), ha quedat entre els 10 primers de la seva categoria (10è) en el rally més dur de tot el món. És el seu segon Dakar, i l'ha fet amb molt bona nota. Gairebé d'excel·lent!

No forma part de l'èlit de pilots com Coma, Depres, i altres, però a partir d'avui ja n'és un d'ells. Ha entrat per la porta gran, i el més important de tot plegat, que ho ha fet amb el mínim de recursos econòmics i humans, i sense cap empresa puntera al darrere que li donés suport en tots els sentits en rallys d'aquestes característiques.

La il·lusió i el somni de poder participar en el millor rally han fet que Joan Pedrero sigui avui un dels pilots ha tenir en compte en properes edicions del Dakar. I m'agradaria remarcar que tot aquest somni ho ha aconseguit a base de molt de treball, esforç, superació i tenacitat, i encara més difícil quan ha hagut d'entrenar-se en les seves hores lliures després de complir la seva jornada laboral. Té molt de mèrit el que ha fet.

Només una crítica, i no és pas a ell. La crítica va adreçada als mitjans de comunicació, en especial als informatius de TV3, la nostra (?). Minses, per no dir cap, les referències que han fet del millor pilot català, i canetenc, durant el Dakar 2010. Si volem promocionar els nostres esportistes, flac favor els hi fem menytenint-los. Ni una trista entrevista el dia de l'arribada. Vergonyós!!!

Tot i així, felicitats Joan, tu ets el nostre campió, i segur que arribaràs lluny!!!

Posted via email from Ivan Aranda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada