19 de novembre 2010

Gent valenta pel Maresme


Esquerra també té les seves propostes per la nostra comarca. Les hem resumit en 8 compromisos. A més tenim 8 representants maresmencs a la llista al Parlament per Barcelona, dels quals, m'agradaria destacar per la part que ens toca als canetencs, la nostra amiga canetenca, la Blanca Arbell.

Els 8 compromisos dEsquerra per la comarca:

1- Prioritzarem la inversió en transport públic i la reducció dels peatges abans que la construcció de la Ronda Maresme.

2- Combatrem la crisi econòmica ajudant al desenvolupament d’empreses innovadores i amb capacitat d’exportació a la comarca, millorant els polígons Industrials i els seus accessos.

3- Enfortirem l’educació a la comarca, amb inversions en millora i construcció de noves escoles i instituts, donant suport a l’alumnat amb necessitats especials i adequant l’oferta de formació professional a la nostra realitat econòmica i social.

4- Impulsarem una solució definitiva per a la regeneració de platges, evitant els dragatges sobre el fons marí, pel seu alt cost ambiental i econòmic.

5- Ajudarem al manteniment i millora de les explotacions agrícoles de la comarca, protegint el sòl agrícola i facilitant la incorporació laboral de joves pagesos.

6- Afavorirem l’emancipació juvenil, amb un combat de l’atur i la precarietat laboral i donarem suport a l’accés a l’habitatge

7- Acordarem una protecció adequada i gestió conjunta del Delta de la Tordera i potenciarem els parcs naturals del Montnegre-Corredor i la Serralada de Marina

8- Impulsarem el turisme a tota la comarca, prenent mesures per allargar la temporada turística a l’Alt Maresme i potenciarem el turisme enològic amb el CAT de Teià i la DO Alella.

Si vols escoltar de primera mà aquests compromisos i els que Esquerra té per Catalunya, vine a a l'acte central de campanya a Mataró. Comptarem amb la presència de Joan Puigcercós, Ernest Benach, Pere Aragonès, Gemma Lago, Francesc Teixidó i els candidats pel Maresme a la llista del Parlament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada