02 d’abril 2011

Parlem de cohesió social... debat a Òmnium Montnegre


Segon debat organitzat per la secció local d'Òminum Montnegre (facebook i twitter), de la qual Canet també en forma part. Aquest cop el debat es va fer a Canet, a l'Escola de Teixits, i amb el títol "Parlem de cohesió social". I amb un cartell de molta qualitat: Matthew Tree, escriptor; Oriol Amorós, exsecretari d'Immigració i diputat per ERC; i Marc Colomer, periodista del diari ARA.

Davant d'unes setantes persones el debat va ser molt amè i distés, on el públic va poder participar i preguntar tots aquells dubtes sobre la cohesió social, el català, l'educació, i la necessitat de tenir estat propi sobretot quan estem patint un recessió econòmica com l'actual. Un debat de molt alta qualitat per part dels ponents i de les dades que es van donar. Paraules clau van ser: ascensor social, integració, respecte, contracte entre diferents comunitats culturals, immigració, etc.

Debats com aquests ajuden a entendre molt més que si volem entre tots podem conviure, perquè els problemes que podem tenir els autòctons són exactament els mateixos dels nouvinguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada