13 de novembre 2006

Mirar endavant

Les eleccions de l'1-N ja han passat, la composició d'un nou govern al nostre país ja és una realitat, per tant, el que toca ara és governar bé per part del govern de la Generalitat. I per part de l'oposició, fer una política constructiva. Qui ha de sortir guanyant és el poble de Catalunya.

És moment d'aplicar l'Estatut. No és moment de debats identitaris que l'únic que fan es dividir la societat entre nacionalistes i no-nacionalistes. Entre tots hem de fer que el nostre país tiri endavant, siguin quins siguins els actors polítics. No vull un model basc polític, sí vull un concert econòmic com el basc que no tindrem, perquè això ja ha quedat clar en l'Estatut aprovat per majoria absoluta fa només cinc mesos i com a demòcrata accepto.

Algú em podrà dir que vaig demanar el vot negatiu a l'Estatut, sí, és veritat, però per una raó ben senzilla, perquè no era el sortint del Parlament del 30 de setembre de 2005 amb un consens aclaparador. Per tant, com a català i perquè vull el millor pel meu país, és l'hora de mirar endavant. Deixem fer al nou govern la seva feina i ja es valorarà la feina feta. No jutgem abans d'hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada