22 de maig 2007

Municipals 2007 (XII): El PP és un okupa!


Els partits polítics que es presenten a les eleccions de Canet es reparteixen els espais on ubicar la seva propaganda electoral. Això es fa així en el repartiment de fanals i dels plafons propietat de l'Ajuntament. Doncs bé, Esquerra va triar els dos plafons que li tocaven respectant els torns de representativitat.


Vàrem triar el plafó de la Ronda Doctor Anglès i el de la Plaça 11 de setembre. El primer dia de campanya encolàrem del tot el plafó de la Ronda i la part superior del de la Plaça 11 de setembre per deixar espai a les entitats que normalment pengen en aquell espai els seus cartells. Doncs bé, el PP ha okupat un espai que no és seu i que quan es va repartir no els va tocar. El PP, doncs no respecta els espais atorgats als altres. El PP okupa tot i que ja hi hagi l'espai prèviament repartit.


És així com lluiten contra l'okupació? I tot plegat ho denuncio només al meu bloc i amb tot el bon rotllo del que ens van acusar l'altre dia. Els demano, això sí respecte al repartiment dels espais.


13 comentaris:

  1. En la primera foto, me parece ver, que aparte del PP, hay un anuncio de Radio Canet, otro de CiU, y no se si de alguna otra entidad social, pues todos son Okupas,... en cuanto a lo de respetar espacios, os dire que en Plç. Americanos la gente de la CATI FORCANO, no ha respetado lo que le tocaba al PP, las pancartas y paneles del PP en Plç. Macia y otros sitios han sido destrozados, pero claro de estas cosas mejor no hablar, total para que... BON ROTLLO. Ademas si mí capo Martín Garcia quisiese hacer un gobierno de "Catarsis" con vuestro Tripartito atipico, le dejariais de verdad participar, o saldria el "a los del PP ni agua",
    Que lo paseu bé...

    ResponElimina
  2. No sé qui és qui signa com a Capitan Trueno, però jo signaré amb el meu nom, perquè no m'he d'amagar de res.

    Jo estava present quan va venir el Sr. Martín Garcia al local que UMdC té a la Plaça dels Americanos a dir-nos que havíem ocupat una farola que corresponia al seu partit.

    Tenia raó, la vam ocupar, però com no havien posat cap propaganda de cap mena vam pensar que quedaria vuida i la vàrem aprofitar. Acte seguit li vàrem dir que podia treure-la que nosaltres ja no disposavem de les eines i que fes el favor de quan la despegéssin la deixéssin davant la nostra porta.

    Com no se'ns ha despenjat, ni tampoc no se'ns ha dit res, ni tant sols hi hem tornat a pensar, i allà ha quedat el nostre cartell penjat.

    Però que quedi clar, la gent d'UMdC no hem trencat cap pancarta, ni panell, ni cap cartell ni res de res, ni del PP ni de cap altra formació política, perquè si d'alguna cosa podem estar orgullosos és d'haver estat respectuosos amb tothom en aquesta campanya política, i el que el Sr. Capitán Trueno magnifica com si fos un expoli és simplement penjar UN SOL CARTELL EN UNA FAROLA VUIDA I SOLITÀRIA.

    ResponElimina
  3. Benvolgut "Capitán Trueno",

    No hi participo dels comentaris, ja dono la meva opinió, però sí que li recomano que llegeixi bé el que escric... "la part superior del de la Plaça 11 de setembre per deixar espai a les entitats que normalment pengen en aquell espai els seus cartells." Què vol dir? Doncs que vàrem deixar espai perquè les entitats del poble, les socials com vostè diu, hi puguin penjar els seus actes. No s'inventi coses que no dic.
    Salutacions cordials.

    ResponElimina
  4. EA EA EA....EL PP SE CABREA !!!!

    ResponElimina
  5. Respecte a la pluralitat.
    A la plaça Macia efectivament s´han destrossat tots els cartells del PP. Qui ho ven destrossar, qui no li enteresaba que estiguessin per dominar la plaça........Bon rotllo ?
    En Capitan Trueno, Goliath i Crispin sempre fan la creuada en defensa dels menys afavorits, ja m´agrada el Capitan Trueno. El PP no crec que es cabregi no el PP diu " A POR ELLOS OÉ A POR ELLOS OÉ A POR ELLOS OÉ ....."

    ResponElimina
  6. Molt respectats Catalans del primer Món, senyors d'un país desenvolupat, jo estic treballant en I.T.A.S i com encàrrec tenim part de la publicitat del Partit Popular a Canet de Mar, personalment vaig enganxar cartells del partit a manera de treball en canet de mar i per un moment vaig sentir haver regressat a una república bananera del tercer món, és a dir : als cinc minuts de començar la meva feina dues persones em seguien per a retirar els cartells, una de les caixes de publicitat va ser robada i a més altres persones 6 en total em van agredir verbalment titllant-me de franquista, pregunto jo si ells no són els franquistes limitant les idees, siguin cuales fossin hi ha llibertat d'expressió a Espanya i per tant a Catalunya, en l'Av. Maresme al costat del camp de petanca un home salio amb un pal a intentar copejar-me, senyors catalans civilitzats. 1- la bona educació no disgusta a Ningú, 2- és important permetre totes les idees i més en política així tindrem un veritable concepte de l'ideal dels nostres governants, 3- On està la Catalunya civilitzada? 4- Tots posen publicitat en tots els cartells ningú la respecta. Haurà de ser el PPC el qual ho faci? 5- vaig viure a Canadà i allí havia uns plafons pel carrer per a tots els partits polítics, no les cartelleres culturals, també els hi ha a França, Colòmbia i Argentina i altres països, CONCLUSIÓ DE VEGADES M'ESPANTA EL PRIMER MÓN.

    ResponElimina
  7. Para Mariana.

    Vosotros como todas las formaciones politicas de este municipio ( en todos los sitios es igual) teniais un Plano de Canet que os dio el Ayuntamiento en donde ponia claramente donde teniais asignado el sitio y las farolas, que me digas que es un despiste lo admito, pero que digas que como estaba sola " la pobre farola " pués os parecio que debia ponerse un cartel. Un argumento muy simplista, no crees tu Mariana ??? Busquate otra excusa esa no me sirve Y doy a la razón al Capitan Trueno que defiende siempre los indefensos como el PP.

    ResponElimina
  8. Agresores
    Malditos agresores, siempre jugando sucio intentar agredir unas personas que se ganan la vida. Quienes sois ???? Hay que denunciarlo.
    Estas cosas hay que denunciarlas.
    Ahora soy anonimo igual que vosotros pero si esto se denuncia no te preocupes que ya me conoceras.......

    ResponElimina
  9. Lo llevais en la frente el grupo de unio comprensión, amiguismo, altruismo, pobre esta solo, ayudemoslo.
    Molt be Mariana potser al 3 mon et sentiries idealitzada

    ResponElimina
  10. I aquests són els polítics que ens representen. No es respecten entre ells ni els acords als quals ells mateixos han arribat. Així difícilment respectaran al poble. En comptes de preocupar-se per aquestes coses, seria millor que es preocupessin dels problemes reals del nostre poble. I aquesta és la classe política que ens representa… Veient aquestes coses crec que el meu vot serà en blanc. Per desgràcia, crec que això és extensible no solament a nivell local. Quin fàstic de política. Aquestes ximpleries són les que li fan plantejar-se a la gent moltes coses.

    ResponElimina
  11. Ea Ea Ea en Xavi se cabrea.....

    ResponElimina
  12. OKUPA TE DE LES TEVES COSES.

    OKUPA EL ÒSCAR QUE ES QUEDARA AVIAT SENSE FEINA I S´HA COLOCAT A L´AJUNTAMENT AVIAT AMB DEDICACIÓ EXCLUSIVA.....OKUPA QUE ETS UN OKUPA TU I LA TEVA COLLA.
    I EN RAFA EL MESTRE DE LES VORERES CADA VORERE SEMBLA EL ROCKODROM, COLLONS TIO BAIXA- LES SON MASSA ALTES AL MENYS JUSTIFICA EL TEU SUPER SOU....

    ResponElimina
  13. ES VEU MES EL MUSELL D´EL ÒSCAR QUE LA CARA D´EN MARTIN.....

    ResponElimina