23 de maig 2007

Municipals 2007 (XIII): El currículum polític del Sr. Francesc García

En el debat de diumenge el candidat per l'Entesa, el Sr. Eduard Canet va recriminar al Sr. Francesc García haver estat a gariebé totes les opcions polítiques (de dretes, tot sigui dit, excepte la PIC, que no sé en quin espai ideològic aniria) que s’han presentat als comicis municipals des de l’inici de la democràcia fins enguany.

El Sr. Martín García (Pp) va sortir a la defensa del Sr. Francesc García (Ciu) – o la del PP, encara no ho sé- dient que als seus arxius no constava la pertanyença de Francesc García al PP, abans AP. Potser no, però queda clar que no surt com a independent. Com si volia fer creure.

Un veí de Canet m’ha fet arribar la mostra palpable que tot és tal i com va explicar el Sr. Eduard Canet, i com diuen que val més una imatge que mil paraules, us adjunto les papeletes de vot des de 1979 fins avui perquè jutgeu vosaltres mateixos.

Per veure les paperetes de vot antigues més gran, cal clicar sobre de cadascuna.







6 comentaris:

  1. Hola Ivan,

    Felicitats per haver aconseguit aquests documents! Dubto molt que qualsevol altre bloc canetenc estigui tan ben documentat com el teu. I està clar que això aporta molta llum. M'agradaria saber que té a dir ara en Garcia del PP que en el debat va dir que "en Paco" no havia militat mai al seu partit. D'altra banda no hi ha res a dir, tothom és lliure de militar i haver militat on ha volgut. No veig perquè algú se'n hauria d'amagar. Sigui com sigui del PP a a CiU és una trajectòria curiosa.
    Salutacions,
    JOAN

    ResponElimina
  2. Hola Ivan.
    Felicitats en primer lloc pel teu periodisme de investigació. D´aqui poc et tenim a el Mundo o al Pais.
    De totes maneres també estaria prou bé que la gent de Canet i en especial la d´aquest bloc tan "imparcial" conegués que el senyor Lluis Llovet a passat del partit dels socialistes a ERC. Va de número 3 a la llista d´ERC i ha passat per sobre del senyor Ferrán Bieto(amb cops de colze inclossos).
    Aquest és el bon rotllo que teniu a ERC oi?
    Una abraçada sincera Iván.
    Per cert Ivan, jo sempre he militat a CDC, més que res perquè aquests investigadors que tens no s´esforcin en buscar cap cosa extranya.
    Com que una imatge val més que mil paraules, és curiosa veure una persona d´ERC defensant a una persona conservadora i de centre dreta dreta com la Caty Forcano. Aquesta imatge no val mil paraules, val dos mil.
    Una abraçada Ivan.

    ResponElimina
  3. A aquest "militant de CDC de tota la vida" el que li fa ràbia és que hi hagi bona entesa entre tots els candidats de Canet (excepte en Paco, és clar, que s'ha posat de cul a tothom menos al PP)

    No entén que a les eleccions municipals, el que es vota són les persones i que un cop acabades, hem de conviure un al costat de l'altre.

    ¿No seria maco poder veure seguts a una taula de qualsevol terrassa de la riera prenent un cafè a tots els candidats xerrant amicablement? ¿Perquè aquestes ganes de crear mal rotllo entre els canetencs? I després es va parlant de divisió social i tal i qual... Déu ni do...

    ResponElimina
  4. El meu Capo del PP a Canet, creo recordar que dijo en el Debate que Garcia (Francesc), habia formado parte del PDP, tal y como figura en una de las listas, el PDP era un partido de orientación DemocrátaCristiana, hermanado con Unió, por cierto, que acabo disolviendose años despues, me consta y me lo creo que militar en AP, no milito, figuraba como independiente, aunque esa lista no lo haga constar.
    Pero bueno da lo mismo, La Cati Forcano, que es derecha-derecha, de la confesional, pero catalanista eso sí, os dara la Alcaldia, y no le hareis ascos, o sea que...

    ResponElimina
  5. Escolteu un moment, si us plau;
    Si comencem aixì , el teu avi també cantava el " Cara al Sol " no ?
    Quins collons que teniu sempre investigan el passat dels demés . Mireu cap adavant i deixeu-vos de punyetes.

    ResponElimina
  6. Gent d'ERC perque us sap tan de greu que la gent no sigui tan radical com vosaltres ? No veieu que en un poble se sap tot i a part la memoria serveix de molt.
    Tots hem de ser consecuents dels nostres COMENTARIS POLITICS fa 5 anys i ara, no poden anar canviant segons bufa el vent.

    ResponElimina