24 de maig 2008

Beca Raimon Bonal

Ahir a l'Escola de Teixits es va celebrar l'acte sobre la Beca Raimon Bonal que té dues vessants d'investigació local. Una primera que és la Beca per a desenvolupar un treball durant dos anys sobre una temàtica històrica a la nostra població, que aquest any ha quedat deserta, de manera que vol ampliar més visions, no únicamet a la històrica, i per tant es posposar a l'any vinent. I la segona vessant és un premi a aquells estudiants d'institut que realitzen el seu treball de recerca sobre Canet.
Anteriorment es va presentar la ponència del treball d'investigació que va guanyar la beca al 2006. "Canet de Mar, una mirada al futur" de Laia Monterde. Un treball excel·lent. Des de tres àmbits: demogràfic, econòmic i territorial. Va anar explicant d'on venim com a poble i on podem anar en un futur. Quines són les nostres fortaleses i oportunitats per poder tenir un futur engrescador. És un treball que ha de servir per a tots com a manual a seguir perquè Canet esdevingui un poble capdavanter i aprofiti totes les oportunitats que té.

1 comentari:

  1. Hola noi,

    Fa poc que tinc el blog. No crec que l'actualitzi gaire sovint, perquè no hi vull dedicar molt de temps. Però és divertit. Ja aniré donant una ullada al teu de tant en tant.

    Ànims company!

    Fins aviat,
    JV

    ResponElimina