30 de juny 2008

Punt i a part a la Festa Major

Ahir vàrem tancar en part la Festa Major. L'actuació castellera dels Capgrossos de Mataró (web i wiki) va ser d'allò emotiva. Recomano a tota aquella gent que no hagi vist una actuació "in situ", en directe, a assistir-hi perquè és espectacular. Sembla impossible que puguin construïr castells a alçades impossibles. Però molt bé la jornada dels Capgrossos de Mataró perquè varen descarregar tots els castells que varen fer (4 de 7, 3 de 7, 2 de 7 i 5 de 7).

Després el tradicional Castell de Focs, que si he de ser una mica crític amb la Festa Major en general, els focs d'aquest any els vaig trobar fluixets. Però bé, segur que per gustos n'hi haurà per tothom. En la diversitat hi ha la riquesa.
I dic punt i part a la Festa Major 2008 perquè les activitats encara s'allargaran durant gairebé tot el juliol. A qui els hi agradi "mullar-se" amb el foc, el proper dissabte 5 de juliol hi haurà el Correfoc a càrrec dels Diables de Canet (facebook) amb tots els ets i uts, i tot seguit un concert amb el grup maresmenc Beside (web i myspace) i el grup el Belda i el conjunt Badabadoc (bloc). I diumenge 6 de juliol XXIII Trobada de Gegants.
+ Activitas + Festa + Participació + Canet
Fotos: per Madi

2 comentaris:

  1. A quina hora comencen les actuacions musicals el dissabte?

    ResponElimina
  2. Les actuacions musicals comencen a les 24h. a la riera sant domènech

    ResponElimina