05 de juliol 2008

A favor de Joan Laporta

No sóc soci del FCB però culé de tota la vida. Només he conegut tres presidents: Núñez, Gaspart i Laporta. Amb aquestes 4 ratlles vull donar el meu suport al primer president catalanista que ha tingut l'entitat més representativa de Catalunya. És clar que ha tingut errors durant el seu mandat però han sigut més en la forma que en el fons. I el més important i que se li ha de reconèixer a ell i a la seva directiva és de fer un equip campió de dues lligues i de la seva 2a Copa d'Europa en només 3 anys després de la seva arribada com a president. Quin altre president ho pot dir això en els més de 100 anys del millor club del món?

Pel seu tarannà, per fer del Barça un club modern, per sanejar econòmicament el club i perquè només li queden 2 anys i un projecte esportiu amb en Guardiola al capdavant, per tot això i molt més, en Joan Laporta és mereix continuar.1 comentari:

  1. Estic d' acord en que és un president catalanista però discrepo en que ha sanejat el club i en que ha fet una bona gestió.

    ResponElimina