25 d’octubre 2008

iMúsica. Fem la nostra ràdio.

Cada dia descobreixo una nova eina 2.0. D'utilitats n'hi ha un munt... les darreres descobertes són entorn a la música, o ja posats a dir, la imúsica; música per internet... però amb la particularitat que un mateix és qui gestiona el grup o estil que vol escoltar.

La primera descoberta és blip.fm (web) gràcies a l'amic i blocaire Bernat Costas (bloc i blip). El blip.fm és com un twitter (web) però amb cançons, és a dir, "que estic escoltant"... a més a més també escoltes les cançons que van "blippejant" usuaris que tens a la llista. Als amants de la música és una eina divertida perquè coneixes el tipus de música que escolten altres amics i molts cops descobreixes noves peces musicals que mai abans havies escoltat. Reprodueixo unes paraules que em va dir en Bernat: "s'ha acabat la tirania de les ràdios! Fem-nos la programació musical!". Si em voleu seguir al blip.fm cliqueu: http://blip.fm/ivanaranda

La segona descoberta és last.fm (web) gràcies a l'amic i blocaire Rubèn Novoa (bloc i last.fm). En aquest cas és tracte de crear-te la teva pròpia ràdio per internet i compartir-la amb tothom. Hi són pràcticament tots els estils i grups musicals... Crec que són bones plataformes per a aquells grups que volen donar-se a conèixer. D'eines i/o utilitats, la xarxa en dóna moltes. També podeu escoltar la meva selecció de música a http://www.lastfm.es/listen/user/ivanaranda/personal o bé al lateral dret d'aquest bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada