27 d’octubre 2008

Uns s'aburreixen i els altres s'aprofiten

Quan a les espanyes s'aburreixen ja hem begut oli!!! Aquest cop li ha tocat al president del Parlament de Catalunya (web), l'Ernest Benach (bloc) rebre les coces d'uns pressumptes periodistes de l'ABC (diari no afí a tot allò que fa farum a català) que denuncien les millores que ha fet en el seu cotxe oficial valorades en 20.000 € però que ara ja són valorades en 9.000 €. Això ja sembla com la borsa... en plena crisi tot perd valor i a veure qui és el pronosticador que la diu més grossa.

Sembla ser que a Espanya s'aburreixen amb tanta crisi, i per tant, havien de treure un article d'aquells que tan en sap de fer l'ABC, perquè poguessin fer-se sentir, i de pas, vendre algun exemplar més i així alimentar el nazionalisme espanyol que últimament està en hores baixes, després que un dels seus líders qualifiqués de "coñazo" aquella desfilada on passegen una "cabra", àdhuc!!! Si tenim memòria, històrica o no, depén d'en Saura, són els mateixos que varen publicar que en Carod va pactar amb els terroristes d'ETA, entre altres.

Si més no, també és sospitós que sempre rebin la gent d'Esquerra. I més denigrant encara ho és que aquells que s'anomenen ecologistes de veritat s'aprofitin per criticar-ho en públic abans de contrastar les fonts. Però no han sigut pas els únics, ja en l'afer Carod una representació de la "casa gran del catalanisme" també va voler treure-hi suc.

En definitiva, a Espanya i a Madrid que hi diguin el que vulguin, però que els d'aquí també els hi facin el joc a aquesta brunete més feixista que mediàtica.... trist, molt trist.

Dos articles que us recomano: un d'en Saül Gordillo que escriu al seu bloc "En defensa del President del Parlament de Catalunya" i l'altre de l'Iu Forn "El famós cotxe oficial d'en Benach" al diari Avui.

1 comentari: