01 d’abril 2009

Reflexions de CDigital09 (i III): Ponències

El meu darrer post sobre les jornades CDigital09 fan referència a ls ponències. Realment excel·lents, tret d'alguna que va ser una mica fluixa que fins i tot des dels assistents no entenien de que s'estava parlant. Anecdòtic.

Si una cosa va quedar clar és que la utilització de les eines 2.0 és present a tots els àmbits de la vida quotidiana, del dia a dia de les persones. Les eines 2.0 són a les administracions (Parlament 2.0 i Generalitat), als mòbils (Alvina i móvilaapp), a la TV (Balzac TV, La chica de la Tele i Munyoki), Agències de notícies (ACN i Ágora news), mitjans de comunicació (Crònica.cat, Singulardigital.cat i Economiadigital.cat), en esdeveniments socials (cava&twitts i Premis Blocs), en la Política (Alana Moceri, Antoni Gutiérrez-Rubi, José A. Donaire, Albert Batalla i Ernest Benach), en el món empresarial (Carlos Blanco-First Tuesday, Dídac Lee-Inspirit i Marc Vidal-Cink) i com no, en les reivindicacions com l'assoliment d'un Estat Català (Víctor Alexandre, Enric Canela, Josep Sort i Xavier Mir).

Les eines 2.0 són transversal, i aquest procés d'implantació i assimilació, ja no té aturador. I el més important, són un element d'innovació, de canvi i/o millora, on l'adaptació al canvi és el millor antídot per superar èpoques de recessió com l'actual.

Aquí teniu el meu recull fotogràfic d'aquestes jornades. Fins la propera!!!


fotos fetes per Marianna Feliu (twitter)

+ info:
- Vídeos i entrevistes a la web oficial de CDigital

2 comentaris:

  1. Lo primero felicitarte por tus resumenes. Lo segundo hacerte una corrección. La dirección de Alvina es http://www.alvina.es y la del blog es http://movilaapp.blogspot.com

    Lo dicho, enhorabuena.

    ResponElimina
  2. Hi estic d'acord, cada vegada més presents,...i ara ens trobem en aquell procés d'optimitzar i perfeccionar la seva usabilitat.
    Gràcies per la menció i fins la propera !

    ResponElimina