30 de març 2009

Reflexions de CDigital09 (II): Desvirtualització

Una de les motivacions per les quals hi volia assistir a les jornades era per conèixer "face to face" aquelles persones amb les quals ens seguim, mantenim converses i compartim coneixements via twitter, o bé també formen part de la meva llista d'amistats al facebook. Aquest fenomen es coneix com adesvirtualització (gràcies yuribcn per fer-me ampliar el vocabulari 2.0). Paraula que no coneixia i que he descobert en les jorndades de CDigital09.

La desvirtualització és la part més humana de la web 2.0, podríem dir que és l'estat 1.0 sense deixar el 2.0. És conèixer la persona en carn i òssos, qui hi ha al darrera d'un twitter o qualsevol xarxa social.
Ha sigut una experiència gratificant al 100%. M'emporto molts records, ni que sigui una salutació amb un somriure donant per fet: "ei, ens seguim pel twitter".

M'agradat trobar-me, i espero no deixar-me ningú*: Josep Barri "vilapou" (twitter i bloc), Fernando Blanco (twitter i bloc), Dani Casanovas (twitter), Eduard Díaz (twitter i bloc), David de las Heras (twitter i bloc), Felip (twitter i bloc), Oriol Ferran (bloc), Saül Gordillo (twitter i bloc), Jordi "de Calella" (bloc), Miquel Pellicer (twitter i bloc), Xavier Peytibi (twitter i bloc), Guillermina Pico (twitter), Lluís Ridado (twitter i bloc), Carles R. Roca (twitter i bloc), Josep Sort (bloc), Marc Vidal (twitter i bloc) i YuriBCN** (twitter i bloc),

Per les properes, espero ampliar el gruix d'amistats 2.0 (i esperant que de tant en tant siguin 1.0).

*He seguit ordre alfabètic de cognom ;-)
** Et mantinc l'anonimat xDDD

5 comentaris:

  1. I a mi, Ivan, conèixer-te a tu. Espero coincidir en d'altres esdeveniments com aquests durant molt de temps. !!!

    ResponElimina
  2. El mateix dic company! ens veiem a la pròxima?
    per cert, sempre quedo fatal a les fotos ;-)

    ResponElimina
  3. Com ja t'ho vaig dir personalment, va ser realment un plaer per a l'Àlex i per a mi coneixer-vos a tu i a la Marianna.
    Queda clar que tornarem a veure'ns i tornarem a repetir dinar... sempre i quan no sigui pas en xinès tan cutre! ;-)
    Una abraçada des de l'ànima!

    ResponElimina
  4. molt bones paraules... ens seguim en el mon 2.0 o en el 1.0!! :)

    ResponElimina
  5. Estic amb el Ferran. Rés de xinès ;)
    A partir d'aquí, quan vulgueu. Va ser un plaer fantàstic conèixer-vos.

    Una abraçada!!!

    ResponElimina