19 d’octubre 2009

Canet comença a decidir: Canet decideix!





Neix una coordinadora a Canet per promoure i organitzar una consulta popular per poder decidir si els canetencs volem o no que Catalunya esdevingui un estat integrat dins la Unió Europea.

La Coordinadora Canet decideix! www.canetdecideix.org està formada per canetencs i canetenques de diferents sensibilitats dins l'àmbit associatiu municipal, i que tenen en comú la reivindicació del Dret a Decidir.

Personalment, és gratificant poder formar-ne part d'aquesta coordinadora. Hi ha molta feina per endavant però la finalitat s'ho mereix. Canet ha de poder decidir si vol que Catalunya esdevingui un Estat. La societat civil de Canet està responent molt positivament però encara ens trobem situacions de certa por pel que diran. Tot i així, el Dret a Decidir a Canet serà una realitat. Des de la coordinadora es convida a tothom a participar i a col·labborar en l'organització, independentment del vot que cadascú pugui exergir, perquè el més important es poder exercir aquest dret.

Alguns voldran desvirtuar aquesta consulta pel sol fet que es fer volar coloms. Més enllà de les opinions contràries a la realització de la consulta, crèiem fermament en la democràcia, i aquest és un instrument que tot demòcrata ha de poder utilitzar. Un dret al qual no hi renunciarem!!!

Podeu adherir-vos a www.canetdecideix.org

També podeu trobar informació a:

Facebook | Grup Coordinadora Canet decideix!
Facebook | Assemblea Coordinadora Canet decideix!

Posted via email from Ivan Aranda

4 comentaris:

  1. felicitats pel premi, Ivan.

    ResponElimina
  2. Felicitats compartides !!!
    Molt bona feina

    (Maresme Medieval)

    ResponElimina
  3. Ivan,

    Segueix així. Ets un exemple per a tots nosaltres.

    Com sempre, ha sigut un plaer parlar amb tu uns minuts.

    Una abraçada!

    ResponElimina