16 de novembre 2009

Emocions i sentiments

Després d'uns dies sense actualitzar el bloc, és hora de que ho faci. Ha estat un cap de setmana intens. Des de que en formo part de Canet decideix! www.canetdecideix.org l'activitat és frenètica. Dóna gust, realment, poder compartir l'organització de la consulta popular a Canet de Mar el proper 13 de desembre, amb totes les persones que formen part de Canet decideix! És gràcies a aquest grup humà de persones que farem realitat un somni que molts anhelem, com és preguntar sobre la independència a Catalunya. Com molt bé va dir un company de Canet decideix! la gent comença a sortir de l'armari sobre aquesta qüestió, i és molt positiu.

Si Canet decideix! triomfa és gràcies al seu discurs transversal, on l'únic que es demana és la participació de tots els canetencs a votar el 13 de desembre. Ja sigui Sí, No o en Blanc.

Com us comentava, aquest cap de setmana ha estat ple d'activitats. Primer, la Xocolatada pel Dret a Decidir, organitzada per Canet decideix!, on hi va haver-hi un gran ambient i una alta participació de la gent. El mateix divendres es va presentar el llibre "Crònica de la independència" de la Patrícia Gabancho, organitzat per la Plataforma per la Llengua, que va omplir la sala de la Biblioteca. Hi ha una frase que va dir i que vull compartir ab tos vosaltres "la independència de Catalunya l'assolirem a partir d'un conjunt d'emocions".

Durant el cap de setmana, Canet decideix!, va ser present amb una paradeta informativa a la plaça 11 de Setembre on la gent es podia adherir i, comprar samarretes i xapes commemoratives del dia de la consulta. Per acabar, el dissabte a la tarda va tenir lloc el debat de partit polítics municipals sobre el Dret a Decidir, amb l'única absència del PP, per què serà? Tots els demòcrates allà presents varen donar el seu punt de vista. Un acte del qual cal destacar el màxm respecte pels ponents i el públic assistent.

Com veieu, l'activitat és frenètica, però s'ho val!!! I a més, gràcies a tots i cadascun dels components i voluntaris de Canet decideix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada