07 de novembre 2009

Àmbit fa el pas a la xarxa

La revista local Àmbit fa el seu pas a la xarxa amb àmbitdigital (web). Després de 14 anys sent al carrer ha fet el salt definitiu a internet, i amb molta qualitat. És una iniciativa innovadora. A part de poder visualitzar les notícies publicades a l'edició en paper, els usuaris poden publicar notícies (prèvia una revisió de l'equip redactor).delicious

Més i noves utilitats té la nova web d'Àmbit. Ets pots registrar com a usuari i donar-te d'alta de quatre subscripcions diferents: breus, cultura, opinions i reportatges. És a dir, rebràs en el teu compte de correu electrònic les diferents notícies que es vagin publicant, i podràs estar al dia de tot allò que es diu i passa al nostre poble. És un servei que donen la majoria de diaris.

I si amb això no en tenim prou, per aquells que ens agrada utilitzar les eines 2.0 (twitter, facebook, delicious, etc.) tenim la possibilitat de compartir aquelles notícies que més ens interessa amb totes les nostres amistats.

Però la cirereta del pastís, és la meva opinió personal, és el servei d'hemeroteca. Podem consultar des del darrer al primer número d'Àmbit que és va publicar al novembre de 1995.

Àmbitdigital és i serà una eina immportantíssima dins la comunicació local del nostre poble, i possiblement serà el mirall d'altres publicacions locals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada