14 de desembre 2009

13D a Canet de Mar. Un pas endavant!!!

El dia D, el dia després de la consulta sobre la independència de Catalunya al meu meu municipi, Canet de Mar, el 13 de desembre de 2009. 13D, una data històrica per recordar en la memòria de tots els canetencs. Per què? Perquè des de Canet decideix! s'ha fet realitat un somni, que no és cap altre que poder decidir el futur del nostre país.

El camí no ha sigut fàcil. Partíem de zero. Sense recursos econòmics. I sense un estat d'opinió a nivell nacional gaire favorable -poc ressò als mitjans públics catalans-, no sigui que la crosta del Joan Ferran (PSC) supuri. Però no són moments de lamentar-se perquè s'ha fet una feina extraordinària i s'ha aconseguit l'objectiu, que el poble de Canet decideixi.

I tant que ha decidit. 2.932 canetencs han decidit. I alguns diran que poca participació, no? Depén, perquè 2.727 han votat Sí a la independència de Catalunya, per tant, el vot que s'ha mobilitzat és el vot independentista, i no l'unionista amb 128 No's. Si els partidaris del No, els unionistas i federalistes, aquells que volen que Catalunya segueixi formant part de l'estat espanyol, s'haguessin mobilitzat segur que tindríem una participació similar a qualsevol procés electoral, fins i tot superior.

Per tant, personalment m'hagués agradat una alta participació però estic content perquè els independentistes s'han mobilitzat i han votat, i el que és més important, han participat de la democràcia dipositant el seu vot a l'urna com les altres opcions.

Gràcies als 2.932 canetencs que un 13 de desembre de 2009 varen dipositar el seu vot en una ura per decidir el futur de Catalunya.

Això només és un pas endavant!!!

2 comentaris:

  1. MOLTES FELICITATS IVÁN.
    HA SIGUT UN GRAN RESULTAT TOT PLEGAT. ELS MITJANS EREN ELS QUE EREN. NOMÉS ENS CAL FELICITAR-NOS I SEGUIR TREBALLANT PLEGATS.
    VISCA CATALUNYA!
    JESÚS MARÍN I HERNÀNDEZ.

    ResponElimina
  2. Ha estat un triomf de la catalanitat i un toc d'atenció dels espanyolistes, que no s'han atrevit a mesurar-se amb l'independentisme i han fet campanya per l'abstencionisme per intentar deslegitimar la veu del poble, però no ho han aconseguit, nosaltres també sabem interpretar els números i el resultat és una VICTÒRIA!!

    ResponElimina