07 de desembre 2010

L'esperada gespa


Dilluns es va inaugurar de manera oficial la instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol municipal. Instal·lació que s'ha realitzat amb els anomenats fons Zapatero. Però la instal·lació de la gespa artificial arriba amb retard, molt retard. Més de 4 anys fa que Canet podria tenir gespa al seu camp de futbol com la gran majoria de pobles del Maresme. El gran perjudicat el Canet C.F. Entitat esportiva amb més solera al nostre municipi.


I per què no l'ha tingut fins ara? Doncs per la nefasta gestió del regidor d'esports. Ras i curt. L'any 2006 la Generalitat va obrir una convocatòria de subvenció per instal·lar gespa artificial als camps de futbol dels diferents municipis de Catalunya. Per tal de rebre l'ajut econòmic, l'ajuntament havia de presentar un projecte i ser escollit. El projecte que va presentar l'actual regidor d'esports va ser del tot desproporcionat amb el que demanaven els requisits per poder optar a l'ajut. Un projecte que no tenia res a veure amb la realitat. La seva mala gestió ha fet que triguéssim 4 anys en tenir un camp de futbol amb gespa. 

Els perjudicats. No cal dir que els perjudicats han estat els jugadors del Canet C.F., i l'entitat en sí. No es mereixien una espera tant llarga per culpa de la ineficàcia i no saber fer en l'àrea d'esports de l'ajuntament. I més de les promeses i falses esperances creades al llarg d'aquest anys. 

Conclusió. De la bona gestió política local en depenen els municipis i els seus ciutadans, i aquesta, malauradament arriba tard i malament.

1 comentari:

  1. Estic indignat. La meva filla haurà d'estudiar a un baracó d'aquí dos anys per la incompetència d'algú. No deixa de ser molt fort que el primer en denunciar aquest futur negre sigui el mateix director de l'institut, militant del PSC....
    No pot ser que valgui més uns vots inmediats que el futur educatiu dels nens del poble!!!!

    Emili

    ResponElimina