06 de juny 2011

Una altra primavera serà


Després d'un mes de maig frenètic amb les eleccions municipals, retorno l'activitat al bloc. Us he tingut una mica deixats aquest darrer mes però m'hagués agradat haver utilitzat més aquest mitjà, tot i que al final he prioritzat més les xarxes socials, com facebook i twitter, per la seva immediatesa i he deixat molt en segon pla aquest espai de més reflexió.

Del darrer apunt al d'avui han passat moltes coses a nivell personal. La més important d'elles és que he estat escollit regidor al meu poble per ERC, i això gràcies a la confiança de 986 canetencs i canetenques que van dipositar la papereta d'Esquerra a les urnes. Amb el suport de la gent de Canet, la candidatura a la qual em presentava va quedar tant sols a 14 vots de ser la primera força política al poble.

Aquests resultats tant bons per ERC a Canet -de 2 a 4 regidors i 233 vots més respecte el 2007, i amb una baixa participació- no s'han pogut traduir en la formació d'un govern fort, estable i amb gent nova. Finalment, un govern de dretes (centredretes per altres) serà qui governarà Canet els propers 4 anys (o, no?). CiU, UMdC, i PP serà el nou tripartit a Canet. Hi ha qui diu que ho fan pel poble, faltaria més! O és que els altres no ho fan pel poble?

La proposta pública que des d'Esquerra es va fer, passava per un pacte de CiU, ERC i PSC, no va poder ser. Possiblement pressions externes, al marge de Canet, han fet que CiU de Canet no pogués fer allò que més s'estimava. Però bé, cadascú pren les decisions que pren i ha d'assumir-les.

Com a regidor a l'oposició de l'ajuntament del meu poble, així com els meus 3 companys de grup, treballarem per Canet de la mateixa manera que ho han fet els nostres predecessors, i amb la mateixa intensitat que hem demostrat durant la precampanya i campanya electoral. Sense renunciar allò que sempre hem defensat: l'estima pel nostre poble i la dignitat.

Ara, ens queda treballar dur aquests propers 4 anys perquè una altra primavera és possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada