06 de febrer 2007

Municipals 2007: la prèvia

Ens trobem a menys de quatres mesos de les eleccions municipals, el 27 de maig de 2007, i algunes formacions polítiques ja han presentat els seus candidats a l'alcaldia.
Òscar Figuerola, és el candidat a l'alcaldia per Esquerra. Actualment, 2n Tinent d'Alcalde. Repeteix per segona vegada com a cap de llista per la formació republicana. La seva trajectòria política i l'experiència a govern, l'avalen com una persona ben preparada i formada.
Joaquim Mas, és el candidat a l'alcaldia pel PSC. Actualment, Alcalde. Repeteix per quarta vegada com a cap de llista pels socialistes.
Martín García, és el candidat a l'alcaldia pel PP. Ho serà per segona vegada. En les darreres eleccions municipals la seva formació no va obtenir representació política a l'Ajuntament.
CiU a dia d'avui encara no té candidat a l'alcaldia. Al ser una federació de dos partits, han d'arribar a un acord per escollir candidat. Convergència de Canet sí ha presentat el seu candidat a l'alcaldia per a la federació, Francesc García, ex-cap de llista a les darreres eleccions municipals per la PIC, formació independent. Per part d'Unió encara no s'han pronunciat.
I per últim, IC-V ha anunciat que presentarà llista per primer cop a les eleccions municipals al nostre poble. Tot i que encara no han presentat candidat a l'alcaldia.
La prèvia a la cita electoral es troba així de moment. Cinc formacions polítiques es presentaran en les properes eleccions, però res queda tancat, de moment. La fragmentació del vot pot ser una dada a tenir en compte a partir del 27 de maig, però fins aleshores, cal que les formacions polítiques es dediquin a explicar quines són les seves propostes i objectius de cara als propers quatre anys.

6 comentaris:

  1. Esquerra és l'únic partit polític que pot fer més per Canet. Els únics que no estan viciats.

    ResponElimina
  2. Ivan, penso que hi hauria d'haver renovació en totes les llistes. Tu ets una persona jove i preparada. Assumiràs més responsabilitat en la propera llista d'erc a les municipals? T'hi animo, trobo que seria un encert.

    ResponElimina
  3. Ara es l´hora de k d´una vegada ERC de canet ,assumeixi l´alcadia s´ho mereixen , nomes en son dos ,an fet una tasca inmilloraple pel pople.
    Anim gent d´ERC ...

    ResponElimina
  4. Bon dia a tots:

    He estat llegint el teu escrit i si que és cert que hi han varies incògnites en algunes formacions, mentre que d’altres ja ho tenen bastant enllestit, per lo que representa el candidat a l’Alcaldia.
    Només volia fer un petit incís de lo que s’està coent al darrera.
    Aquest que tothom sap, com sigui que no es pot estar quiet ni un moment, i que els seus negocis no poden esperar 4 anys més sense beneficis. Com sigui que les propietats que te a La Creu les ha de fer rendir, amb urbanitzacions a dojo. Preveient de que al final UDC es presentarà a les eleccions municipals, lo que provocarà una pèrdua de vots, pocs o molts per la seva candidatura, doncs bé. Ha promogut la seva línia blanca, la seva segona marca que ha de restar vots a la competència. I com es fa això, doncs fàcil, ICV, que si resten 200 ó 250 vots a PSC, ERC i UDC, a ICV li representarà no entrar a l’Ajuntament però a lo millor els hi treu un regidor que s’embutxaca ell…jugada perfecta.
    S’haurà d’estar atents per veure aquesta llista, de bon segur ja hi trobareu aquests indicis que ara comento.

    ResponElimina
  5. en primer lloc donar les gracies per l`escrit de la mort de la Ibis, es cert no era de la nostra idealogia politica, però si una persona humana i tant que humana. millor dit era una dona que ha plantat cara amb dignitat als seus adversaris però sempre amb elegancia. ha patit mes que nosaltres. estava molt per sobre que molts politics a canet...........

    ResponElimina
  6. vaja si no total recolzament a l`olequer, no faltaria mes. pero que es pensen que no tenim criteris ni pensaments. direm tots i dic TOTS I TOTES les nostres opinions quan volguem sempre!!!!!!!

    ResponElimina