23 de març 2009

2es Jornades de la Catosfera - CDigital09

El proper cap de setmana, 27-28 i 29 de març, seré a les Segones Jornades de la Catosfera, CDigital09 (web, twitter i grup al facebook) que es fan a Granollers. Em fa especial il·lusió poder assistir i perquè no, qui sap, participar virtualment. No hi vaig poder assistir a les primeres i em vaig quedar amb les ganes.

L'impulsor de les jornades, en Marc Vidal (bloc, facebook i twitter) ha lligat un programa atractitu, amb ponents de gran prestigi dins el món que anomenem web 2.0. I com ja varen fer en les primeres jornades s'espera una participació eleveda de les mateixis.

Personalment, espero d'aquestes jornades conèixer gent que tenim inquietuds similars com són el món blocaire, les xarxes socials i quines són les oportunitats que totes elles ens ofereixen en l'àmbit personal, empresarial i polític.

Per aquells que em llegiu i no desconeixeu en que consisteixen aquestes jornades, aquí teniu un petit tast:

"La tecnologia es mou i la societat amb ella. I tot es mou tant, que ja s’han transformat fins-i-tot la manera de fer les trobades i els congressos sobre qualsevol matèria. I com no podia ser d’altra manera, també els de comunicació.

Ja ens hem avorrit d’anar a un auditori a escoltar vuit xerrades amb setze ponents que, durant insofribles sessions, reciten ‘powerpoints‘ inacabables. Aquests monòlegs es van anar obrint, poc a poc, fins al punt 2.0, quan al final de la intervenció, dels ponents et deixaven fer un comentari, just com en les primeres passes de la participació a la Xarxa.

Però cal donar una passa més enllà, ja ens ho adverteixen. Intervencions més curtes, ‘flash talks‘, més espai per al debat amb el públic, interacció amb mitjans com ara Twitter o Google Moderator per organitzar les aportacions tant de la sala com dels qui estan lluny…

Nosaltres volem donar una primera passa en aquest sentit i per això muntarem un espai obert en el qual els ponents tinguin un lloc central però que no estiguin per sobre de la seva audiència, que podrà intervenir. Tindrem xerrades molt curtes, llevant-li rellevància als tradicionals ‘powerpoints‘ o ‘keynotes‘ i atorgant-li el protagonisme al debat.

T’apuntes?"

+ info:

- Web CDigital09

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada