29 de març 2009

Reflexions de CDigital09 (I): Catosfera, Cdigital o ambdós

Aquest cap de setmana he assistit a les meves primeres jornades sobre la catosfera o, ara, sobre la nova marca CDigital09. Hi hagut una mica de discussió si aquestes darreres jornades representen l'esperit de les primeres, és a dir, únicament de blocaires catalans i que escriguin blocs eosn català. Probablement caldrà repensar-hi en el tema. Una opció és crear-ne dos esdeveniments perquè cap dels dos són excloents però sí amb uns objectius diferents.

La Catosfera com a lloc de trobada i posada en comú de tots els blocs escrits en català i poder compartir experiències i estones amb la comunitat blocaire de les nostres terres, els Països Catalans, i perquè no, tenir xerrades 1.0 que sempre són benvingudes a part de les diferents taules de debat.

I, probablament, CDigital com a espai per veure què s'hi fa en altres països. Exactament les CDigital09 d'aquest any però mirant més enllà de l'Estat espanyol.

I el més important, aconseguir que aquests dos esdeveniments es duguin a terme en terres catalanes i esdevenir referent 2.0 arreu del món (agosarat, però per què, no?)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada