27 de març 2007

Municipals (IV): Òscar Figuerola, present i futur


Un centenar de persones varen assistir dilluns a la presentació de l'alcaldable per Esquerra, l'Òscar Figuerola (bloc). L'acte va ser presentat per la Teresa Brugarola qui va fer cinc cèntims de la seva amistat personal amb el candidat i on es va projectar un vídeo de la part més humana i familiar de l'Òscar.

L'acte de presentació del candidat va comptar amb la presència de la Consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Carme Capdevila, que va destacar la importància i el paper que exerceixen els ajuntaments en les polítiques socials, adreçades a la vida diària de les persones.

Tot seguit va prendre la paraula, l'Òscar Figuerola. L'alcaldable per Esquerra va exposar quins són els compromisos d'Esquerra amb Canet, sobretot amb els canetencs i les canetenques. Va defugir de fer grans promeses que no siguin assumibles. Tota la seva exposició va ser del tot realista. "Volem dedicar els nostres esforços a millorar Canet amb més i millors serveis i més i millors feines" a partir de les idees claus "identitat, habitatge, atenció a la gent gran, benestar per a tothom i més educació, millors feines, més esport, més cultura i més neteja i seguretat" compromisos que l'Òscar va anar desenvolupant.

Un discurs coherent. On no varen faltar moments emotius en el seu parlament. Una persona compromesa amb la seva tasca política. Com molt bé va definir, fent un paral·lelisme amb el president del Barça, està disposat a donar els millors anys de la seva vida per Canet. Present i futur. Tens fusta d'alcalde.

Van concloure l'acte en Quirze Planet i en Josep M. Flotats, els quals varen posar el to humorístic a l'acte.