27 de març 2007

Municipals (IV): Òscar Figuerola, present i futur


Un centenar de persones varen assistir dilluns a la presentació de l'alcaldable per Esquerra, l'Òscar Figuerola (bloc). L'acte va ser presentat per la Teresa Brugarola qui va fer cinc cèntims de la seva amistat personal amb el candidat i on es va projectar un vídeo de la part més humana i familiar de l'Òscar.

L'acte de presentació del candidat va comptar amb la presència de la Consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Carme Capdevila, que va destacar la importància i el paper que exerceixen els ajuntaments en les polítiques socials, adreçades a la vida diària de les persones.

Tot seguit va prendre la paraula, l'Òscar Figuerola. L'alcaldable per Esquerra va exposar quins són els compromisos d'Esquerra amb Canet, sobretot amb els canetencs i les canetenques. Va defugir de fer grans promeses que no siguin assumibles. Tota la seva exposició va ser del tot realista. "Volem dedicar els nostres esforços a millorar Canet amb més i millors serveis i més i millors feines" a partir de les idees claus "identitat, habitatge, atenció a la gent gran, benestar per a tothom i més educació, millors feines, més esport, més cultura i més neteja i seguretat" compromisos que l'Òscar va anar desenvolupant.

Un discurs coherent. On no varen faltar moments emotius en el seu parlament. Una persona compromesa amb la seva tasca política. Com molt bé va definir, fent un paral·lelisme amb el president del Barça, està disposat a donar els millors anys de la seva vida per Canet. Present i futur. Tens fusta d'alcalde.

Van concloure l'acte en Quirze Planet i en Josep M. Flotats, els quals varen posar el to humorístic a l'acte.

2 comentaris:

  1. Mmm, no hi vaig poder anar, però haig de dir (perquè no tot pot ser bonic)que tot i no haver deixat mai de votar esquerra en la meva curtíssima carrera de votant; aquesta vegada ho teniu força magre per part meva i els de la meva trepa quan en parlem. Raons? El paper de esquerra (PSC2 al govern i a tot ajuntament on va a parar. Tal i com ha quedat el poble d'especulat, de destruït, d'expoliat i oblidat de la ma de Déu (excepte per als que venen a buscar segones residències, d'aquests si que ens en recordem i els tractem com reis, doncs paguen)i això si, amb promeses de fer habitatge públic (fa any i escaig que espero les llistes)els que encara romanen a cals papàs, ens en recordem d'això i molt més,com el que un partit anomenat d'esquerres, permeti construïr d'aquesta manera sense ni tan sols haver reclamat, plaques solars com a barcelona... si home si! si tot és bonic!

    Ja no voldria comentar pas el paperot d'esquerra en les seves polítiques "socials" a la generalitat, doncs precisament així anem amb en Morcilla; ara, això també s'ha de dir, en Morcilla és dolent i un barbarisme amb potes quan parla, però això si, espero morir i no veure mr prepotència catalana (el sr mas) i els seus amics pijos, únics "amos de catalunya"; amb aquests deu ni do també,s'aferren a un ferro roent si veuen uns centenars de vots a tir. I ERC, cau sempre de quatre potes. Apa i a la merda la política nanos. Quina vergonya de poble, de nació, o del que sigui on creiem que estem.

    Em sap greu comentar críticament Iván, però espero que tu i els joves d'erc sigueu els que feu veure als "capos" que encara teniu per damunt que tindreu una davallada important ben parida les properes eleccions, si més no, això espero, doncs com diu el refrany en castellà: "quien bien te quiere, te hará llorar" i sembla que sou tots tan curts de mires i adictes al poder, que us hagin de fer plorar perquè us adoneu que no totes us ponen.

    Felicitats pel bloc Ivan, el vaig seguint amb interés, de debó. Però no em podia aguantar de deixar-la anar en aquest fil que sembla, encara ningú havia comentat.

    I una recomanació: a l'enquesta podries haver posat una última opció: Qui votaràs? R- NINGÚ. Perquè no penso votar fins que no hi hagi la CUP a Canet o ERc faci els mateixos gestos que feia a l'oposició anys enrere, gestos que acabaren per catapultar-lo on és ara, que només ens falta fitxar l'Iceta and company. Almenys els de la CUP, encara no estan borratxos de tocar teta al poder. I hi ha en Titot! el gran cantautor cantimploraaaa! GRAN! molt gran!

    l'Espiadimonis

    ResponElimina
  2. Hola Ivan:

    Feia dies que no estava per la labor ni de llegir cap blog, i menys d'escriure res, però el temps es un metge que ajuda molt a superar els entrebancs i facilita una millor visió de la realitat.
    Com s'esvaieix la il·lusió en veure la crua realitat. Aquets bombons que ens presentà l'Oscar aquell dia de la seva posta en escena, que amargs que sont avui Ivan.
    Llàstima que avui per avui, no hi ha cap altre partit en el que poder lluitar per els nostres ideals d'independència i catalanitat.
    Una altre cosa es el mon municipal, d'aquest si que es poden extreure conclusions, i com bé tu saps, no fa falta independentisme i si ganes de treballar, cosa que algú d'ERC no ha fet en el bon sentit de la paraula.
    En fí, amic, a tu personalment et desitjo lo millor, perqué sé que ets persona de paraula i integre; difícil en aquets moments en que vivim.

    Una encaixada.

    ResponElimina