24 de maig 2008

Beca Raimon Bonal

Ahir a l'Escola de Teixits es va celebrar l'acte sobre la Beca Raimon Bonal que té dues vessants d'investigació local. Una primera que és la Beca per a desenvolupar un treball durant dos anys sobre una temàtica històrica a la nostra població, que aquest any ha quedat deserta, de manera que vol ampliar més visions, no únicamet a la històrica, i per tant es posposar a l'any vinent. I la segona vessant és un premi a aquells estudiants d'institut que realitzen el seu treball de recerca sobre Canet.
Anteriorment es va presentar la ponència del treball d'investigació que va guanyar la beca al 2006. "Canet de Mar, una mirada al futur" de Laia Monterde. Un treball excel·lent. Des de tres àmbits: demogràfic, econòmic i territorial. Va anar explicant d'on venim com a poble i on podem anar en un futur. Quines són les nostres fortaleses i oportunitats per poder tenir un futur engrescador. És un treball que ha de servir per a tots com a manual a seguir perquè Canet esdevingui un poble capdavanter i aprofiti totes les oportunitats que té.

21 de maig 2008

www.ivanaranda.cat

A partir d'avui ja he fet el canvi al .cat!!! Així doncs, tothom que vulgui visitar el meu bloc ja ho pot fer a http://www.ivanaranda.cat/ . Un pas, ni que sigui petit, per normalitzar a la xarxa, la cultura i llengua del nostre país, el català. Com veureu, en aquest nou disseny del bloc (sense esborrar cap post anterior) hi trobareu noves aplicacions de l'era i/o web 2.0, però que ja us aniré explicant en properes entrades al bloc.

19 de maig 2008

Transport públic adaptat a Canet

A partir el mes de juny, Canet disposarà d'un servei de bus que farà el trajecte Canet de Mar - Hospital de Calella, tal i com avancen el web municipal (L'Ajuntament tira endavant el projecte de bus Canet - Calella), com Diari Maresme (Un autobús unirà Canet amb Calella).

És una molt bona notícia, sobretot per aquelles persones amb mobilitat reduïda, ja que amb aquest nou servei es podrà arribar a l'Hospital de Calella sense fer cap desplaçament extra ni i el més important, a un preu més que assequible.

Fomentem el transport públic i adaptat!!!


Diari Maresme - Calella amb Canet

17 de maig 2008

Retorn als orígens

Després d'un any sense fer cap entrada al bloc, hi torno amb moltes més ganes i força que a l'inici, i retornant a l'origen d'obrir un bloc personal. Un bloc on vull expressar per escrit quines són les meves idees i reflexions pròpies, des de tots els àmbits possible; polítics, socials, econòmics, culturals, esportius, etc. I també compartir amb tots vosaltres les vivències viscudes.

Els que ja m'havíeu seguit en l'anterior etapa veureu un canvi de disseny al bloc. De tan en tan, toca renovació.

Sense més a dir en aquest primer post. Animar-vos a que hi participeu i sempre des del respecte.