07 de gener 2009

Nou bloc canetenc: El Canetenc

Primer de tot aprofito per donar-vos el bon any 9 a tots i totes. Amb aquest apunt vull parlar d'un nou bloc canetenc, El Canetenc, que m'han fet saber de l'existència per un tercer, tot i que hi surt enllaçat el meu bloc i el/la/els/les agraeixo. I ho escric amb els diferents articles personals perquè no se sap qui és l'autor/a/s/es. És un bloc anònim i es defineix com una veu crítica, tant positiva com negativa, de la vida municipal al poble.

Tota iniciativa blocaire és important, i més si és d'algú del teu poble millor, i si afegim que parla de Canet, encara és més gratificant. Però, en aquest cas hi ha un però... aquest és l'anonimat. Mai he sigut partidari dels anònims, perquè és molt fàcil poder dir les coses sense embuts... i sense ser criticat... i sense impunitat ni respecte. Personalment, i en aquest bloc, per culpa dels anònims i per culpa d'un servidor per no prendre mesures dràstiques, perquè creia que ja som prous madurs i es podia discrepar des del respecte, el bloc va estar inactiu durant un any sencer.

Seguiré el bloc però espero que sigueu rigorosos amb les notícies, i sobretot, no falsejeu la informació perquè des de l'anonimat es pot arribar a fer barbaritats, i més en un poble.