27 de gener 2009

Oriol Junqueras, un sobiranista sense complexes

Ahir la direcció d'Esquerra (web) va escollir a l'Oriol Junqueras (bloc, facebook i wiki) com a candidat a les eleccions europees del 7 març.

Sens dubte, l'Oriol és el millor candidat que podia triar Esquerra. Un sobiranista sense complexes de cap a peus. Promotor de la plataforma Sobirania i Progrés (web). Experiència en política municipal. Independentista i mediàtic, perquè no. Qui millor que ell per defensar els interessos dels Països Catalans a Europa, perquè per molt que Europa ens quedi o ens sembli lluny, és allà on hem de defensar que un dia, més aviat que tard, siguem un Estat amb tots els ets i uts. Com molt bé diu en una de les seves darreres declaracions "només nosaltres, els catalans, podem garantir que els nostres drets siguin respectats" i " l'única manera de garantir els drets dels catalans en tots els àmbits és tenir el màxim poder polític."

I per què no una candidatura unitària a Europa? Sóc partidari que tant a l'Estat espanyol com a Europa, hauríem de ser capaços tots els sobiranistes de debó d'anar plegats, una única veu amb un objectectiu comú: la independència dels Països Catalans.

+ info:
- Pere Aragonès: el mestre Junqueras a Brussel·les
- Saül Gordillo: ERC combat Tremosa amb l'independent/ista Junqueras
- Grup al Facebook: Jo votaré Oriol Junqueras a les eleccions europees
- web d'esquerra
- directe!cat