25 d’abril 2009

Els meus tres llibres de Sant Jordi '09















Aquests són els meus llibres d'aquest Sant Jordi. Una novel·la, un de Canet i un d'experiència professional.

La novel·la de Katherine Neville, "El Foc", per desconnectar i endinsar-te en una trama que barreja història amb ficció. És la continuïtat del Best-Seller "El Vuit".

El de casa. "Canet de Mar 1979-2009. 30 anys d'ajuntaments democràtics" em fa especial il·lusió per variens raons: i) un llibre que parla del meu poble, ii) recorda el procés de la transició democràtica a Canet, iii) és indispensable per qualsevol canetenc i sobretot per aquells que ens agrada la política, iv) és un llibre de consulta que té vigència per sempre, i v) és escrit per 5 amics, en Carles Sàiz (wiki, facebook), en Francesc Arcas (facebook), na Ma Rosa Martínez (facebook), en Marc Vidal (facebook i web) i na Irina Tàsias. D'obligada lectura!!!

I el d'experiència professional. "La pilota no entra per atzar" de Ferran Soriano, exvicepresident del F.C.Barcelona i actual president del Consell d'Administració de la renovada companyia aèrea Spanair. En aquest llibre ens explica factors d'èxit en la gestió d'un club de futbol però aplicables a qualsevol àmbit.

2 comentaris:

  1. Ivan,
    Aprofitant que veig que has comprat el llibre del Ferran Soriano, el tens controlat aquest bloc?

    http://segonpal.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Iván,
    Excel.lent el llibre Canet de mar 1979-2009. Pels que no som nascuts a Canet és una eina fantàstica per entendre una mica més el poble, social, econòmica i poíticament.
    Us recomano també el llibre YES YOU CAN del Jordi Sergarra i Àlex Terés d´Angle Editorial.
    Una abraçada Iván.

    ResponElimina