06 de setembre 2009

L'inici de la unitat?

Ahir vaig ser present a l'acte unitari de les quatre forces polítiques municipasl que donen suport a la consulta popular del 13 de setembre a Arenys de Munt. Acte organitzat per la Comissió Organitzadora Consulta 13-09-09.

La sala municipal era plena a vessar. Tant de bo hagi assistit al preludi de la unitat de forces polítiques catalanes on el seu objectiu és la independència de Catalunya. Els quatre partits presents EPM (Jordi Fàbrega), CiU (Àngel Colom), CUP (Francesc Ribera "Titot") i Esquerra (Anna Simó) varen coincidir en la importància de la unitat de les forces polítiques catalanes per fer front a tots els atacs d'aquesta maquinària estatal que és diu España.

Ni federalismes, ni autonomismes. L'única via possible per trencar amb España és la paraula, i s'exerceix mitjançant referèndums. Tot el país ha ser un clam de referèndums.


See and download the full gallery on posterous

Posted via email from Ivan Aranda

2 comentaris:

  1. No sé si hi hauràs assistit, però és molt important el gest. És més fàcil moure la pedra que talla el pas de la carretera si tots l'empenyem pel mateix cantó.

    Sense por Arenyencs!

    ResponElimina
  2. Hola Santi,

    si que hi vaig ser-hi, i crec que pot ser l'inici d'una gran unitat. Com molt bé diu en Vicent Partal a Vilaweb, l'esperit d'Arenys he de ser present en tots aquells que volem una nació lliure.

    Salut!

    ResponElimina