28 de novembre 2009

Nova etapa personal a Esquerra

Ahir vaig assistir al Congrés Comarcal d'Esquerra a la comarca del Maresme. El lloc escollit, la Sala Municipal d'Arenys de Munt, un espai idoni i on fa, relativament, poc ha estat escenari d'actes de sobirania i d'unitat en referència a la consulta per la independència celebrada el 13 de setembre i embrió de totes les que vindran.

Ahir vàrem reelegir per segon cop l'Andreu Francisco com a president d'Esquerra al Maresme. Com molt bé va dir l'Andreu, la nova direcció d'Esquerra a la comarca tindrà diferents reptes en els propers dos anys. La sentència del TC n'és una, però les realment importants per la comarca són definir quin model de comarca volem en un futur immediat per estimular l'economia de la comarca defensant criteris de creixement sostenible. I per últim treballar de valent en les properes eleccions, al Parlament durant el 2010 i les municipals a la primavera del 2011.

També vàrem escollir la nova executiva i permanent comarcal, on vaig ser escollit com a secretari d'innovació. És un orgull poder formar-ne part de la nova permanent comarcal d'Esquerra, i també un repte. Agraïr la confiança a l'Andreu, però sobretot a la meva gent de la secció local de Canet de Mar perquè és gràcies a ells que un és on és.

Per tant, ara tinc dos reptes: el primer, fer d'Esquerra Canet el partit de la gent perquè siguem força majoritària a Canet, i fer d'Esquerra Maresme el partit que vetlla per els interessos dels maresmencs.

Des d'aquí, també, vull felicitar també als que són els meus nous companys de trajecte durant aquests dos anys per fer d'Esquerra la formació política referent al Maresme. Cristina Gómez, vicepresidència; Rosa Funtané, organització; Georgina Sabadell, finances; Anna Teixidó, imatge i comunicació; Anna Salicrú, dona; Jordi Pera, política municipal; Bernat Costas, formació; Pere Aragonès, política parlamentària; Francesc Ponsa, relacions institucionals, Ivan Aranda, innovació; Josep Sànchez, mobilització; i Josep Maria Molins, política social.

També varen ser escollits els quatre consellers nacionals representant a la comarca que són la Cristina Gómez, en Jordi Pera, la Mònica Palacín i en Francesc Teixidó.

+ info
El Punt | ERC del Maresme referma la confiança en el president Andreu Francisco i tria els nous consellers comarcals

2 comentaris:

  1. Enhorabona Ivan, encara que aixó vol dir tenir mes feina.

    Sé que compliràs amb escreix les espectatives

    ResponElimina