23 de gener 2011

Tolerància zero contra el feixisme

Avui quan m'he llevat tenia aquesta pintada a la porta de casa. El motiu: tenir una estelada penjada al balcó. Aquest atac feixista no ha estat l'únic a Canet. També un edifici de quatre habitatges ha patit les pintades pel mateix motiu. I sembla ser que hi hagut altres actes anteriorment del mateix estil.

Contra aquesta sèrie d'actes no podem quedar callats. Hem de denunciar-ho perquè els autors no quedin impunes.

Em pregunto qui són aquells que practiquen l'odi envers aquells que defensem un Estat propi per Catalunya? Hi ha vegades que els silencis són còmplices.

Si amb aquesta pintada creuen que retiraré la meva estelada i deixaré de treballar per uns ideals, ho tenen molt cru. Amb la seva actitud el que aconsegueixen és fer-nos forts. La xacra feixista no té cabuda ni a Canet, ni a Catalunya, ni enlloc!

Agrair totes les mostres de suports d'amistats d'arreu i de gent que no conec personalment però que gràcies a les xarxes socials i eines 2.0 podem fer arribar arreu que cap agressió pot quedar amagada. Aquesta és la nostra millor eina per combatre el feixisme.

Endavant i a continuar!

3 comentaris:

  1. La vaig veure ahir al matí, Ivan. Tothom et dirà el mateix i jo també: que és lamentable i de covards. Bé, i a banda d'això, també em sembla de gust pèssim. Artísticament -ja es veu - és un zero a l'esquerra i, tot i no ser grafòleg, aventuro que amb la caligrafia d'aquest o aquests personatges, bé ha de ser un subjecte molt confús, amargat i que té probablement el nivell mental d'una ameba marina. Carn de psiquiàtric en tota regla. Cap problema doncs.

    Canet està plena de pintades - ja ho dius -, feixistes i MOLT racistes. Qui les ha fet? A mi, com a tu i molts altres, m'agradaria de saber-ho. Però vaja, que no crec que estiguin massa allunyades ideològicament del que van patir els nostres pares i avis fa ja molts anys, encara que llavors no hi haguessin esprays, diuen que només cal saber mirar el passat per saber el que tenim al present i augurar el futur. I ara, només cal veure com Espanya, decididament, com a "vanguàrdia dels països europeus", símbol de modernitat, capdavantera, sense prejudicis i admirada arreu del món avança. Avança a passa ferma i decidida per millorar l'immillorable: aquest respectuosíssim estat plurinacional on no existeix cap bri d'odi cultural envers nosaltres (és ironia, per si algú es perd).

    Cal estar agraïts d'estar en aquest estat, Ivan. Tranquil que en un tres i no res tindràs el culpable. PERDRAN el cul per saber qui ACTUA com els mateixos terroristes que estan cercant només perquè no pensen com ells.

    Salut company

    ResponElimina
  2. Tranquils, segur que el conseller Puig i els Mossos ja tenen identificats els culpables.

    Ànims Ivan!

    ResponElimina
  3. I tant que els tenen clixats, ja. No veieu que ara tenim del nostre costat la Consellera de Justícia, perseguidora implacable dels que no compleixen la llei, i els posarà el morrió (a Hispània, "Bozal")? Ella mateixa diu que quan perseguia els ajuntaments que prestaven urnes per a les Consultes ho feia perquè seguia les ordres dels "seus clients". Teniu algun dubte de quines ordres li donaran els "seus clients" actuals sobre els que embruten les parets amb els seus excrements? Més d'un milió de votants la recolzen. Estigueu segurs que es deleix per complir la seva missió.

    Sense conyes, et parlo des de l'experiència, Ivan. A mi també em van distinguir l'any passat amb el segell de la Denominació d'Origen "Catalunya Independent" i no m'han fet dubtar gens en els meus propòsits. Al contrari, si mai havia tingut algun dubte, ara ja no. Com més borden, més gent els avorreix. Com més embruten, més gent descobreix que pagar aquest preu per estar en aquest Estat tan hipoòcrita no ens surt a compte. Tot suma, és l'eslogan actual. Doncs, efectivament, la pintada que t'han fet a casa també suma, i molt.

    Saps que molts estem al teu costat. No et val més això que un parell de tifarades?

    Francesc

    ResponElimina