21 d’abril 2006

"Mostra" de participació ciutadana

Canet de Mar viurà els dies 22 i 23 d'abril la seva 4a Mostra d'Entitats. Paradigma per excel·lència de participació ciutadana. La Mostra s'ha consolidat en l'agenda canetenca i és del tot importantíssim que així sigui. Totes les entitats del poble tenen l'oportunitat de donar-se a conèixer i ensenyar el treball que duen a terme durant l'any, així com les propostes que ens ofereixen pel proper.

És un aparador, un mercat d'entitats i associacions a l'aire lliure, amb el que això suposa. Rius de gent amunt i avall, moviment, festa,... i el més important de tot, vida de poble. Un poble que en aquests dos dies ens demostrarà que és molt més dinàmic del que alguns volen fer creure. Canet és viu, i aquest cap de setmana així ho demostrarà.

A més, aquest any s'amplia l'oferta i hi hauran associacions d'àmbit nacional com la CAL, Òmnium Cultural, entre d'altres. La consolidació de la Mostra està més que demostrada i la presència d'aquestes entitats així ens ho demostra.

També es farà, el diumenge 23 d'abril, l'entrega dels Premis Canetencs, que s'atorguen a una personalitat del poble i a una entitat/associació. Iniciatives com aquesta fan més dinàmica la Mostra i reafirmen el moviment ciutadà.

Aprofito per recordar, que aquest diumenge també és Sant Jordi, Patró de Catalunya, i per tant una festa del nostre país que si bé te el caire festiu i lúdic encara no esdevé festa oficial. Per tant, reclamo un 23 d'abril festiu, recuperem les nostres festes.

Feliç Sant Jordi 2006!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada