06 de febrer 2007

Municipals 2007: la prèvia

Ens trobem a menys de quatres mesos de les eleccions municipals, el 27 de maig de 2007, i algunes formacions polítiques ja han presentat els seus candidats a l'alcaldia.
Òscar Figuerola, és el candidat a l'alcaldia per Esquerra. Actualment, 2n Tinent d'Alcalde. Repeteix per segona vegada com a cap de llista per la formació republicana. La seva trajectòria política i l'experiència a govern, l'avalen com una persona ben preparada i formada.
Joaquim Mas, és el candidat a l'alcaldia pel PSC. Actualment, Alcalde. Repeteix per quarta vegada com a cap de llista pels socialistes.
Martín García, és el candidat a l'alcaldia pel PP. Ho serà per segona vegada. En les darreres eleccions municipals la seva formació no va obtenir representació política a l'Ajuntament.
CiU a dia d'avui encara no té candidat a l'alcaldia. Al ser una federació de dos partits, han d'arribar a un acord per escollir candidat. Convergència de Canet sí ha presentat el seu candidat a l'alcaldia per a la federació, Francesc García, ex-cap de llista a les darreres eleccions municipals per la PIC, formació independent. Per part d'Unió encara no s'han pronunciat.
I per últim, IC-V ha anunciat que presentarà llista per primer cop a les eleccions municipals al nostre poble. Tot i que encara no han presentat candidat a l'alcaldia.
La prèvia a la cita electoral es troba així de moment. Cinc formacions polítiques es presentaran en les properes eleccions, però res queda tancat, de moment. La fragmentació del vot pot ser una dada a tenir en compte a partir del 27 de maig, però fins aleshores, cal que les formacions polítiques es dediquin a explicar quines són les seves propostes i objectius de cara als propers quatre anys.