08 de febrer 2007

On és la llibertat d'expressió?


Vull expressar el meu rebuig a tots els atacs rebuts per part de la "brunete mediàtica" i no tant mediàtica contra un article d'opinió escrit per l'Oleguer Presas. Independentment de si s'està d'acord o no amb el que diu, trobo desproporcionat tot l'enrenou que des de les espanyes ha provocat el que ell diu.

Em pregunto on és la llibertat d'expressió en aquest país? Crec, i espero equivocar-me, que la llibertat d'expressió sempre està de part d'aquells que inciten la confrontació, la divisió, en definitiva, només tenen llibertat a dir el que pensen, aquells que durant 40 anys l'han negada.

L'Oleguer és jugador del Barça, sí, i què? Té tot el dret a dir el que pensa i allò que l'inquieta, són persones mortals, faltaria més. L'actitud del seu president, Joan Laporta, de no permetre utilitzar la sala de premsa del club per contestar sobre el seu article o pronunciar-se sobre el que pensa em sembla una "baixada de pantalons" davant de tots aquells que acribillen l'Oleguer. Si des del nostre país no defensem els atacs, ningú ho farà per nosaltres.

En relació a l'article publicat al Setmanari La Directa per l'Oleguer Presas, La bona fe. Crec, sincerament que la bona fe s'esgota quan la justícia no és igual per tothom.