13 de febrer 2007

PoliBlocs, nou directori de blocs polítics

Neix un nou portal sobre blocs polítics. Els periodistes Saül Gordillo i Daniel Solano han creat un portal on aglutinen tots els blocs polítics que existeixen arreu dels Països Catalans. Si t'agrada la política i tot allò que opinen polítics, politòlegs, militants dels diferents partits polítics, sindicalistes i gent independent però que també hi diu la seva sobre política, el teu portal és Poliblocs.

La blogosfera catalana està en auge i sobretot aquella que fa referència al món de la política. És tot un encert la creació del nou portal. Moltes vegades, els canals de comunicació tradicional no són accessibles i el fet de l'aparició dels blocs ha propiciat que la gent pugui expressar la seva opinió i compartir-la amb tothom. I també fan del lector un actor i protagonista per poder debatir i deixar la seva opinió sobre els temes que el blocaire escriu i opina.

En el portal Poliblocs hi ha registrat quatre blocs canetencs: Òscar Figuerola (bloc), Lluís Llovet (bloc), Toni Bellatriu (bloc inoperatiu) i Ivan Aranda (bloc).