21 d’abril 2007

Municipals (VI): Cati Forcano, proximitat a les persones


Ahir vaig ser a la presentació de la candidata a l'alcaladia per Unió Municipal de Catalaunya (UMdC), Cati Forcano (web). L'aula Magna de l'Escola de Teixits va quedar petita per a la presentació de les idees claus del programa d'UMdC i de les persones que l'acompanyaran en la seva nova etapa.

Una presentació que va anar a càrrec primer pel president d'UMdC, Quim Dotras, qui va explicar perquè havien decidit presentar-se sobre aquestes noves sigles i quina ha sigut la trajectòria d'Unió Democràtica de Catalunya a Canet. Tot seguit va prendre la paraula l'Albert Lamana, jove amb experiència i número dos de la llista, on va explicar qui i què l'ha motivat i engrescat a presentar-se a les properes eleccions. Un discurs coherent i consís. Ell mateix va fer la presentació de dos vídeos, un primer on apareixien imatges de totes les persones que formen la llista i un altre d'imatges de la candidata, la Cati Forcano.

Lluís Homar, l'actor català i resident a Canet, va ser la persona que va fer la presentació de la candidata per UMdC. Un cop la Cati Forcano va prendre la paraula va exposar que pensen fer per Canet i sobretot per la gent de Canet. En tres H, la Cati va descriure com és i serà el grup que l'acompanyarà: Humanitat, Humilitat i Honradesa.

L'acte va conclure punjant tota la gent que forma la llista fent costat a la Cati.

Companys i amics d'UMdC, os desitjo molta sort en aquest nou camí. Tot i no ser dels "vostres" crec sincerament, que Canet necessita persones com vosaltres. Només queda treballar fort i amb molta il·lusió entre tots per Canet, perquè la seva gent es mereix el millor.