28 de maig 2007

753 Gràcies!!!

753 Gràcies a la gent de Canet que ens ha fet confiança a Esquerra. Només dir-vos que el suport que ens heu donat ho dedicarem en fer més i millor per Canet. Perquè us ho mereixeu. No us defraudarem.

Els resultats de les eleccions d'ahir, 27 maig, són les següents:

CiU : 2.045 vots; 7 regidors
PSC: 1.447 vots; 5 regidors
UMdC: 929 vots ; 3 regidors
Esquerra: 753 vots; 2 regidors
PP : 288 vots; cap regidor
Entesa: 246 vots; cap regidor.

Primer de tot, felicito a la gent de CiU per haver guanyat les eleccions amb 7 regidors. Tot i que si comptem que el seu cap de llista, el Sr. Francesc García, formava part de l'antiga PIC, en aquestes ha perdut un regidor. Tot i així, han sigut els guanyadors. Sabem que en democràcia, i per sort, no governa qui més vots té sinó és amb majoria absoluta, i per tan influeix molt qui és capaç de pactar. Només faré un apunt més i de caire personal a en Jesús Marín. M'alegro d'haver-te conegut en persona, segurament pensem de manera diferent en moltes coses, però com et vaig dir, el més important és el respecte mutu. Gràcies!

En segon lloc, felicito a la gent del PSC per haver augmentat en vots i regidors respecte fa 4 anys. Ara en té 5 regidors.

I per últim felicito a la gent d'UMdC pels seus 3 regidors, la Cati, l'Albert i la Coia. Però molt en especialment per tota la gent que forma la candidatura. Són un grup de gent que me'ls aprecio i per tant m'alegro de la vostra representació a l'ajuntament. Us ho mereixieu. Felicitats!!!

I a la meva gent, els d'Esquerra. Ha sigut una campanya que hem treballat de valent. Estic molt orgullós de formar part d'un grup de persones que ens creiem el que fem i no ho deixarem de fer mai. Així que nois i noies, grans i petits, ànims i endavant!!!