28 de maig 2007

753 Gràcies!!!

753 Gràcies a la gent de Canet que ens ha fet confiança a Esquerra. Només dir-vos que el suport que ens heu donat ho dedicarem en fer més i millor per Canet. Perquè us ho mereixeu. No us defraudarem.

Els resultats de les eleccions d'ahir, 27 maig, són les següents:

CiU : 2.045 vots; 7 regidors
PSC: 1.447 vots; 5 regidors
UMdC: 929 vots ; 3 regidors
Esquerra: 753 vots; 2 regidors
PP : 288 vots; cap regidor
Entesa: 246 vots; cap regidor.

Primer de tot, felicito a la gent de CiU per haver guanyat les eleccions amb 7 regidors. Tot i que si comptem que el seu cap de llista, el Sr. Francesc García, formava part de l'antiga PIC, en aquestes ha perdut un regidor. Tot i així, han sigut els guanyadors. Sabem que en democràcia, i per sort, no governa qui més vots té sinó és amb majoria absoluta, i per tan influeix molt qui és capaç de pactar. Només faré un apunt més i de caire personal a en Jesús Marín. M'alegro d'haver-te conegut en persona, segurament pensem de manera diferent en moltes coses, però com et vaig dir, el més important és el respecte mutu. Gràcies!

En segon lloc, felicito a la gent del PSC per haver augmentat en vots i regidors respecte fa 4 anys. Ara en té 5 regidors.

I per últim felicito a la gent d'UMdC pels seus 3 regidors, la Cati, l'Albert i la Coia. Però molt en especialment per tota la gent que forma la candidatura. Són un grup de gent que me'ls aprecio i per tant m'alegro de la vostra representació a l'ajuntament. Us ho mereixieu. Felicitats!!!

I a la meva gent, els d'Esquerra. Ha sigut una campanya que hem treballat de valent. Estic molt orgullós de formar part d'un grup de persones que ens creiem el que fem i no ho deixarem de fer mai. Així que nois i noies, grans i petits, ànims i endavant!!!

5 comentaris:

  1. Estava cantat que en Garcia no hi trauria majoria absoluta, i així ha estat. Crec que no hagués estat bo pel poble de Canet, tots sabem quines son les formes d’aquest senyor i del grup de gent que hi arrossega. Ha triomfat el sentit comú i si tot va bé, tornarem a tenir un govern de coalició amb un equip de gent que tenen experiència i poden millorar la legislatura que ara acaba de finalitzar. Ànim a tots i a continuar treballant per Canet.

    ResponElimina
  2. Anims a la gent d'esquerra que han treballat de valent!!! Esperem que tormem a tenir un govern de coalició i com diu l'anterior comentarista: a continuar treballant per Canet!!!

    ResponElimina
  3. Ja estas content, tindràs feina, per fi. a L´AJUNTAMENT............

    ResponElimina
  4. El poble ja ha parlat i ha decidit que sigui CIU el més votat. Ara toca dialogar per a formar govern. Crec que tots sabem que passarà ara.
    A mi personalment ja m'agrada que ningú tingui majoria absoluta per que penso que per a solucionar problemes el millor és el dialeg i amb aquesta majoria absoluta el partit que la té pot fer el que li vingui en gana sense parlar amb els altres. Per això crec, que una bona formació política és aquella que té l'habilitat per a dialogar amb tot el món i arribar als màxims acords possibles.
    Per desgràcia, avui dia això no sol ser massa habitual en política en la qual és més normal escoltar desqualificacions a l'oposició o al govern de torn abans que intentar arribar a un acord amistós per buscar el bé pel poble. L'exemple clar a Canet ha estat la participació, més baixa que en les anteriors (encara que per damunt de la mitja de Catalunya). Això hauria de ser una estirada d'orelles a totes les formacions polítiques.
    Per a acabar deixeu que rigui una mica de la covardia que hi ha en aquest (i molts altres) bloc. Que fàcil és faltar al respecte i a la veritat i signar com anònim...

    ResponElimina
  5. Dius.........
    Dius que en democràcia no giverba el que vots té ? Això dius ! Quant tota la societat està farta dels pactes que feu l´esquerra.Això és democràcia per tu ? Democràcia ÉS MAJORIA, no un grapat. Per favor revisa els teu coneixaments polítics, amb gent com tu fa fastic la polìtica. Dedica´t a una altre cosa, per la polìtica "pastelera" val nés que us quedeu a casa.

    ResponElimina