31 de maig 2007

El bloc, espai de diàleg i discussió

Pel bon funcionament del bloc, i per qui vulgui participar des del respecte a les persones, he decidit no fer públics tots aquells comentaris que siguin anònims. Crec que la gent que dóna la cara en els seus escrits, sigui del color polític que sigui, es mereix un mínim d'educació i per tant no toleraré cap comentari que no vingui signat.

Segurament, aquells o aquelles que volen utilitzar aquest espai públic per faltar a les persones a títol personal no hi entraran més perquè no tindran cap lloc on deixar anar la seva bilis sense ser coneguts. És trist que per algun tipus de gent sense escrúpuls hagi de prendre aquesta mesura.

Està clar que encara hi trobo tics antidemocràtics en segons quins escrits, i està clar que sempre des de l'anonimat. Aquests anònims covards, si tenen dignitat que donin la cara.

Amics, amigues i blocaires, sento molt prendre aquesta decisió perquè creia que havíem arribat a un cert de maduresa política. Us animo a tots i totes que continueu participant del bloc com fins ara ho heu fet. Gràcies!!!