11 de maig 2007

Municipals 2007 (VIII): Inici de campanya

Aquesta matinada s'ha donat el tret de sortida a la campanya electoral per a escollir el proper alcalde/ssa al nostre ajuntament. Tot i que la "campanya" ja fa temps que ha començat, en aquestes dues setmanes tots els partits polítics hi posaran tot el seu esforç per exposar les seves propostes.

Ara, entre els partits polítics també hem de ser respectuosos. No entrem en desqualificacions ni menyspreus. No arribarem enlloc i l'únic perjudicat és la gent del nostre poble. No ajuden declaracions com les de qui vol fer un govern de concentració, és a dir, tots els partits polítics junts inclosos els que estan al govern actualment, quan feia poc en el mateix acte havia criticat la feina de govern d'aquests 4 anys. Incoherència total.

Personalment, aposto pel diàleg amb i entre totes les forces polítiques. Mai ens hem de vetar uns als altres. Això no vol dir que arribem a acords amb tothom, però la paraula no ens l'hem de negar.

Espero i desitjo que sigui una campanya positiva, on la gent de Canet hi vegi que la classe política d'aquest poble està per treballar i fer de Canet el millor poble possible en tots els aspectes.

Molta sort a tothom!!!

Articles relacionats:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada