12 de maig 2007

Municipals (IX): Presentació de la candidatura d'Esquerra


Esquerra a Canet de Mar va fer ahir la presentació pública de la seva candidatura davant d'un centenar de persones a l'Envelat. Abans de la presentanció la gent d'Esquerra va organitzar un sopar i on també es va repartir el programa d'Esquerra amb totes les propostes i projectes més importants que es vol dur a terme si tenim l'alcaldia.

L'acte de presentació va ser conduït per l'Eduard López, Secretari de Política Municipal d'Esquerra, qui abans de fer la presentació de cadascun dels membres de la candidatura va recordar que "Esquerra som com som, i si hem arribat de moment a ser la tercera força municipal és gràcies al treball constant de la seva gent. Tot el que tenim ens ho hem guanyat a base de treballar molt entre tots i amb la gent del carrer i ara és el moment de fer el gran salt".

Tot seguit va començar a presentar les persones de la candidatura una a una des dels suplents fins el 10è lloc. A partir d'aquí, del 9è fins l'Alcaldable, que representaria la majoria absoluta a l'ajuntament, els mateixos candidats anaven presentant el següent fins arribar al nostre alcaldable, l'Òscar Figuerola (bloc).

L'Òscar va exposar les 10 propostes per Canet, però va recordar que "la diferència amb la resta de partits polítics no rau en el programa, gairebé tots s'assemblen. La diferència d'Esquerra respecte els demés és la seva gent, persones capaces de fer realitat les propostes."

Va finalitzar l'acte demanant el vot per fer possible tots els projectes que Esquerra durà a terme i suport a tota la gent present, i que també ells i elles són gent d'Esquerra, i que entre tots hem de fer arribar el missatge.

Des d'aquí Moltes gràcies als assistent per fer-nos suport!!!

1 comentari:

  1. Molt be Oscar et felicito per la teva demagogia i prepotencia. Ojala tots fosim així.
    Oscar t'equivoques defenen a la teva gent quan en realitat no has treballat amb tot.
    Quina gent et pot recolçar quan el Sr. Bieto que t'ha recolçat durant molt de temps tant a tu personalment com al partir l'has fet fora ? A canvi d'un transfuga ?
    El Sr.Cortada despota, maleducat, malcarat i un impresentable amb les seves accions i comentaris ? Aixó sí dibuixa molt be
    Aquest es l'equip que pot goberna Canet amb diferents ideologies i personas ?

    ResponElimina